tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuntosali

Heräsin juuri päiväunilta. Alitajunta on kuulemma parhaiten auki heti herättyä. Hieman epäilen.

Kävin tänään kuntosalilla, joka sijaitsee työnantajan tarjoamissa tiloissa. Kellarin seinällä kielletään ehdottomasti ulkopuolisen ohjaajan tai personal trainerin oleskelu kuntosalitiloissa. En ymmärrä miksi, varsinkaan kun omaa ohjausta en tiedä olevan tarjolla.

Kuntosaliharjoittelu on äärimmäisen tylsää puuhaa, joten suhtaudun siihen kuin pahanmakuiseen lääkkeeseen. Käyn siellä yhden kaverin kanssa (ainoa positiivinen puoli) ja mietin aina, että olisi huomattavasti mukavampaa tavata pubissa tai kahvilassa.

Olen vihdoin löytänyt mieleisen kuntosalislaitteen: mitä enemmän painoa siihen lataa, sitä kevyempää sen kiskominen on. Laitteseen säädetään paino ja sen jälkeen siihen asetutaan polvilleen ja aletaan vetää leukaa. Kun painoa on riittävästi niin siinä suorastaan lennähtää kohti yläilmoja kun vähän kiskaisee. Toivoisin käänteisiä kuntosaleja, jossa liikkeitä helpotettaisiin kauttaaltaan samaan tapaan. Ei tarvitsisi oikaista jalkaa edes painovoimaa vastaan ja kuitenkin lihakset vahvistuisivat.

Olen tähän asti säilyttänyt pukukopin avainta rintaliiiveissä treenin ajan, tänään uskalsin laittaa aviamen roikkumaan naulaan, niinkuin muutkin tekevät.

Rankinta harjoittelussa on kellarista ylös kipuaminen ja radio cityn pakkokuuntelu.

2 kommenttia:

erikeeper kirjoitti...

Taas henkilökohtaisen kautta mutta ei minusta muuhun näytä olevan. Minäkin vihaan kuntosaleja! Ja niitä laitteita! Juoksisin metsäpolkuja mieluusti mutta polvi on ns. paskana. Ostin kalliilla sisäsoutulaitteen, hyvän, ja voi veljet että toimii, potkii ja vörkkii!

Heidi kirjoitti...

Henkilökohtaisen kautta tietysti! Sisäsoutulaite kuulostaa kamalalta.