sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pyjamasiesta

Vietän pyjamasiestaa, joka on siestan hardcore muoto. Kävimme eilen isäntäväen kanssa kaupungilla. Liikkeelle lähdettiin vasta kymmenen jälkeen. Tällä hetkellä vietetään karnevaaleja, joten kaduilla esiintyi hassusti pukeutuneita lauluryhmiä. He lauloivat politiikasta ja seksistä. En tietenkään ymmärtänyt mitään, mutta nauroin kun muutkin nauroivat. Naisiksi pukeutuneet miehet olivat tietysti hauskimpia.

Baarissa ei joutanut vanhenemaan, sillä paikkaa vaihdettiin tiuhaan. Piti mennä kuppiloihin, joihin kaikki muutkin olivat ahtautuneet. Ravintoloissa oli baaritiski ja muutama korkea pöytä. Tarjoilija kaatoi siideriä lasiin puolen metrin päästä vilkuilematta juoma-astiaan. Osa siideristä valui lattialle, mutta ei se mitään, sillä juoma oli pahaa. Sitä annosteltiin lasin pohjalle kolmen sentin kerros ja hiivan makuinen litku kuului siemaista kerralla.

Miguelin mukaan vain katoliset osaavat juhlia. Protestanteista ei siihen ole. Ajatelkaa vaikka irlantilaisia tai espanjalaisa. Ruotsalaiset ja sveitsiläiset ovat kaikkein tylsintä joukkoa. Suomalaisista Miguel sanoi kohteliaasti: en tunne teitä riittävästi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyja - pyjamie - siesta. Selfien, meitsien, itsien kyllästämänä yritin lukea, että kyse on kuvasta. Protestantit (?) osaavat vain tehdä töitä ja pitää ikävää.

t. Minna

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan käytit tilaisuuden antaa meistä räväkkä mielikuva.

Åboriginal

Heidi kirjoitti...

Sanoin, että olen melankolinen (kaikki suomalaiset ovat). Miguel ja Marta eivät uskoneet.