keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lenkkeilyn vaivalloisuudesta

Ostin kuohuviiniä, sillä sitä kuuluu jostain syystä juoda uuden vuoden aattona, joka on oikeasti vain päivä muiden joukossa. Perjantaina uutisoidaan monenko silmät tärveltyivät raketteja paukutellessa. 

Osaston kahvihuoneen seinällä haastetaan kieltäytymään leivonnaisista, karkista ja alkoholista tammikuun ajan. Alla on nimilista. En aio kirjoittaa nimeäni siihen. Elämä on muutenkin lyhyt ja ankea.

Kävin alennusmyynnissä. Jaksoin hetken olla innoissani ale 50% lapuista, kunnes huomasin, että ihan syystä niitä vermeitä myydään halvalla. Hetken kiertelyn jälkeen tuli samanlainen olo kuin olisi syönyt kokonaisen suklaarasian, ihan yksin.

Petri Tammista haastatellaan "Hyvä terveys"-lehdessä. Hän sanoo, että miehet alkavat hoitaa terveyttään heti kun James Bond tekee samoin. Elokuvat olisivat erilaisia, jos Bond lenkkeilisi, kävisi uimahallissa, joogaisi, söisi salaattia, joisi vihersmoothieta ja näpräisi kondomien kanssa. En muista James Bondin koskaan syöneen mitään. Hän juo vain drinkkejä ja on proteiinin puutteesta huolimatta lihaksikas.

Kävisin mielelläni lenkillä jos minun ei tarvitsisi vaihtaa vaatteita, joka on varsinkin tähän aikaan vuodesta ärsyttävää. Kalsarit, tekninen aluspaita, urheilurintaliivit, urheilusukat, urheiluhousut, fleece, takki, hanskat, lenkkarit, pipo ja käsineet. Kotiin tultua kaikki tungetaan pesukoneeseen ja levitetään kuivumaan. Sitten pitää käydä suihkussa, rasvata ja föönata. Ja pukea päälle.

2 kommenttia:

Veela kirjoitti...

Beluga-kaviaaria. Mutta nyt en kyllä muista, olenko nähnyt hänen haukkaavan sitä, vai vain tsrjoilevan.

Ana kirjoitti...

Kaupoissa on helppoo, kun ei tarvitse mitään! Eikä tarvitse kauheasti edes mennä kauppoihin... No, kirppari on sitten toinen asia. Valitettavasti meil on kodin lähellä tosi kiva kirppari la-su, joka kerta seiltä tarttuu mukaan jotain vaikka "ei tarvitse" on edelleen voimassa.

James Bond, no hänen elämänsä on melko elliptistä. Kunto on kova, nopeus ja voima rittää. Jää katsojan pääteltäväksi, käykö kone drinksuja vetämällä vai oisko ehkä lujaa treeniä jossain piilossa :) Eikä kukaan jaksaisi katsoa leffaa, jossa James hoitaa kuntoaan. Höh.

Jumpasta ja lenkistä samat fiilikset. Yhtenä sunnuntaina yritin, että olin jumppavaatteissa koko päivän. Jumppasin aamulla ja jätin vaatteet toiveikkaasti päälle, jos vaikka olisin venytellyt tms. illalla. Turhaa kikkailua. Yhteen jumppaan jäi.