sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lampun henki peruuta meeting!

Miksi ihminen on niin hyvä keksimään erilaisia sijaistoimintoja?

Kun täytyisi pitäisi valmistaa keskiviikoksi esitys (ketä se enää kiinnostaa, sillä kaikki miettivät kenelle vielä pitäisi lähettää joulukortti ja kun joutuu siitä maksamaan enemmän, niin kannattaako), kuuntelee joululevyjä, viilaa kynsiään, tekee juustoleivän, etsii ilmastointiteippiä (jolla kiinnittää pyörän lamppu, joka sinnikkäästi kääntyy kohti pyöräilijän jalkoja) ja päivittää blogia. Heittää ilmaan toivomuksen, että jospa meeting, jossa on pakko puhua, jotenkin peruuntuisi (sitä ei ole koskaan tapahtunut). Jos olisi käytettävissä kolme toivomusta, saattaisin tuhlata tähän yhden.

Lampun henki peruuta meeting!

Olisi puhuttava työkavereille kongressista, johon osallistuin muutama viikko sitten. En saa selvää vähäisistä muistiinpanoistani. En osaa lukea omaa hataraa käsialaani. Esityksen piti olla kaukaisessa tulevaisuudessa ja nyt se onkin hypännyt parin päivän päähän.

Abstraktit ovat tietty saatavilla kongressin sivuilla (ainakin luulen niin), mutta niitä on niin paljon, pitäisi keskittyä johonkin. Mihin?


Pyöräilijän jalkoja valaiseva lamppu näyttää muuten todella typerältä. Käännän sen toistuvasti paikoilleen, kunnes pyörä taas osuu pieneen kuoppaan, tärähtää, lamppu tekee voltin ja valaisee suhaavia kopiani. Nostan sen paikoilleen, menetän tasapainoni ja kaadun. Saan lonkkamurtuman, keuhkoveritulpan ja kuolen koska en löytänyt ilmastointiteippiä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käy muistiinpanojesi kanssa apteekissa. :D

Outo Paimen kirjoitti...

Sulla on niin hyvä verbaalinen anti ettet sä mitään muistiinpanoja tarvitse ja edelleen, mä uskon että sä muistat kongressista kaiken oleellisen joten ota lungisti.
Sunnuntait ovat sitä varten.

Heidi kirjoitti...

Sunnuntait ovat seuraavan viikon stressaamista varten.

Outo Paimen kirjoitti...

Älä nyt hyvä ihminen noin sano! :D
Sunnuntain stressi on ihmisten itsensä luoma, olkapäällä keikkuva demoni jonka kyllä saa ravistettua helvettiin. Tosin se vaatii sielunsa uhraamista laiskuuden perisynnille mutta sekin on parempi kuin tarpeeton stressi.