sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Erkin pikakivääri

Moni kyselee voisiko Kerttu taas kirjoitta blogiin. Ilmoitan näin yhteisesti, että Kerttu kirjoittaa nykyisin vain rahasta. Ilmaiseksi se ei paina tassullaan ainuttakaan näppäintä.  On vilkutettava vähintään satasen seteliä, että se viitsii nousta kauneusuniltaan.

Blogin pitäminen on talkootyötä, sillä erotuksella, että tätä tehdään yksin, eikä kirjoittamisen jälkeen saa olutta.

Istuin eilen kirjastolla, kun taivaalta alkoi valua vettä. Ei pientä tihkusadetta vaan kaatosade, joka imeytyy hyvin kevytuntuvatakkiin. Ei hätää, lainasin kirjastosta sateenvarjon. Olisin saanut kahvakuulankin jos olisin halunnut. Sateenvarjo piti lainata virkailijalta, eikä lainausautomaattia voinut käyttää.

Tampereella esiintyi eilen Kaseva. M tarjosi ensin 70-luvun tyyliin lihapiirakkaa ja porkkanaraastetta. Laseihin kaadettiin tölkkipunaviiniä, joka oli pieni tyylirikko, sillä pullotettua Egri Bikaveria sen olisi pitänyt olla.

Keikalla oli yllättäen nuoriakin. Olin kuulevinani jonkinlaista väsähtäneisyyttä yhtyeen esiintymisessä. He olivat juuttuneet jonnekin menneisyyteen, mutta kukapa ei olisi.  Me kaikki laulettiin "Hei hei hei Mari". M ja L ostivat baarista Carilloa appelsiinimehulla.  Minulle Carillosta tulee mieleen oksentaminen.

3 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Joitakin vuosia sitten Kaseva esiintyi Keskustorilla sattumalta, siis minulle sattumalta. Kauniita ovat ne muutamat vanhat kappaleet. Ehkä he eivät ole edes tehneet uutta musiikkia?

Hoo Moilanen kirjoitti...

Eikä Kaseva tainnut olla entisensä Asko Raivion kuoleman jälkeen.

Timo Lampi kirjoitti...

Laita äkkiä Kertun osoite, lähetän välittömästi rahaa!! ;DDD