keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kakkapää!


Olen lomallani tavannut kirjoittajaystäviäni kahvilassa ja eilen kävin Telakalla syömässä parin muun kaverin kanssa. Tänään kännykkä herätti minut kampaajalle. Kampaamossa ei ollut muita kuin me ja analysoimme laajasti parisuhteita. Ehdin katsoa uusimman "Kauneus ja terveys"-lehden kahden ensimmäisen sivun kuvat.

Tapasin nuoren työterveyslääkärin ja näytin hänelle sääressäni olevaa luomea. Luomi leikataan maanantaina ja potilasaikoja joudutaan siirtämään. Lääkäri ei saa sairastaa vaan hänen kuuluu tuupertua hengettömänä maahan ensimmäisenä eläkepäivänään. Työterveyslääkäri näytti innokkaalta lukiolaiselta.

Istun Metson alakerrassa. Lapsi huutaa "Kakkapää, kakkapää!" Hain automaatista vihreät korvatulpat, jotka hieman laimentavat meteliä. Nyt tuo pikkuinen huutaa "Kakkapylly!" ja koko perhe menee pissalle.

4 kommenttia:

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Soita mulle ja huuda!! :D

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Sorry, tuo kommenttini olikin tekstin ensimmäiselle versiolle joka näkyi syötteenlukijassa, ei se tähän sovi lain. :DDD

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Korjaan niitä usein jälkeenpäin, sillä teen näitä niin pikaisesti.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Olen tykästynyt siihen, että Telakalla saa myös hyvää vegeruokaa. Jeeee!

Kun on hyvä kampaajasuhde, ei tarvitse terapeuttia. Arvostan kovasti sitä, että kampaajani tekee yksin töitä ja sanamme eivät kaiu muiden korville. (Harmi vaan, jos seuraava asiakas on mummo. Heillä on usein tapana tulla vartti etuajassa.)

Kakassa on taikaa! ;) Minun terveysdieettiini - operaatio seis sappikiville - kuuluu viherjauhe (vehnän- ja ohranorasta sekä chlorellaa ja spirulinaa) ja voit arvata tuotoksen värin! ;)