perjantai 9. maaliskuuta 2018

Lyhäri

Filkkarit alkoivat eilen (siis minun osaltani, avajaiset taisivat olla jo toissapäivänä). Näin kaksi näytöskokonaisuutta (kansainvälinen kilpailu), joiden nimet olivat Pakkomielteitä ja Perhesuhteita. Nyt yleisöarviot on tehtävä netissä, joten pisteytykset jäivät ainakin minun osaltani suorittamatta. Muistin taas kerran miksi jaksan käydä katsomassa lyhytelokuvia. Jos elokuva olisi romaani niin lyhäri olisi novelli.

Näin kollegatuttavani, kävimme kahvilla ja myöhemmän näytöksen jälkeen Plevnassa oluella ja kotimatkalla Gastropub Tuulensuussa viinilasillisella. Join 12 cl alkuviiniä (menikö oikein), joka näytti kotiviiniltä, sillä juoma oli sameaa. Kyllä se alas meni. Päivällä keskustelimme lääkäreistä, joista jotkut ovat mulkkuja (seuralaiseni käyttämä sana) ja illalla keskustelimme lyijykynistä. New Yorkissa toimii kuulemma myymälä, jossa myydään ainoastaan kyseistä artikkelia.

Imuroin ja siivoilin hieman, sillä kohta saapuu filkkarivieras. Korjailin eilen käsikirjoitustani. Sain ohjeen, jonka mukaan tekstiä kannattaa lukea ääneen, joten töitä oli pakko tehdä kotona. Ääneenluku osoittautui toimivaksi tavaksi edetä projektissa.

Ei kommentteja: