tiistai 12. kesäkuuta 2018

Näkemiin

Romaanin kirjoittamisessa (sana romaani kuulostaa tässä tapauksessa suurelliselta) tunteet vaihtelevat päivittäin välillä "tämä on paskaa" ja "olenpa osannut kirjoittaa nerokkaasti", tuo jälkimmäinen iskee hyvin harvoin, jos koskaan. Kun on kyseessä laajempi kokonaisuus, niin välillä unohtaa mitä onkaan kirjoittanut ja saattaa jopa yllättyä iloisesti. Kaikki on kuitenkin vielä erittäin keskeneräistä.

Kirjailija Erkka Mykkänen on kaverini kaveri facessa. Osallistuin samaan keskusteluun hänen kanssaan (kyse oli Nuori Voima -lehden mainioista podcasteista). Annoin kirjailijalle palautetta hänen romaanistaan, Something not good. Palautteeni oli viiltävän analyyttinen: tykkäsin. EM vastasi, ettei hän analyysista piittaa, tärkeintä on tykkääminen, jota hänkin halajaa niin kuin varmaan me kaikki.

Jätän kirjoittamisen ja kaiken siihen liittyvän (myös blogin päivittämisen) muutamaksi päiväksi ja lähden oppimaan erikoisalani asioita ihan ulkomaille asti. Kertulla on hoitaja, jos joku on asiasta huolissaan, eikä kotiini kannata murtautua, sillä asunnollanikin on hoitaja. Jos lentokone pysyy taivaalla niin palaan asiaan sitten kun palaan.

2 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

Mukavaa matkaa sulle!!

Ja tervetuloa takaisin!!

Puskissa kirjoitti...

Hyvää matkaa :)