sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Ohjeita nuorelle Heidille

Leikittelin ajatuksella, että minulta udeltaisiin mitä sanoisin nuorelle itselleni. Hesarissa asiaa kysyttiin Maaret Kalliolta. Aiemmin tällaiset kysymykset esitettiin Tommy Hellstenille, joten Hellsten ei taida enää olla muodissa. Jos kyseessä ovat lapsiin liittyvät asiat soitetaan Jari Sinkkosen kännykkään.

Voisivat välillä kysyä minultakin.

Sanoisin nuorelle Heidille, että sinulla ei ole selluliittia, etkä ole ruma. Ohjaisin, ettei kannata ottaa Mini Vogue -permanenttia, sillä jatkossa kehitetään kemikaaleja, joilla ohuet ja tottelemattomat hiukset saa näyttämään tuuheilta ja mukautuvaisilta.

Neuvoisin, että alkoholia kannattaa käyttää kohtuudella, sillä ei se tylsä ilta siitä hauskaksi muutu, että hankkii seuraavaksi aamuksi krapulan. Ja kertoisin, että kyllä sinäkin löydät poikaystävän. Vakuuttaisin, että olet ihan kelpo ihminen.

Minusta löytyy vielä joustavuutta, sillä jaksoin eilen lähteä Pirkkalaan syömään. Olin juuri tullut kotiin, käynnistänyt kodinkoneet ja tein epämääräisiä suunnitelmia imuroimisesta, kun ruokailumahdollisuutta tarjottiin. Palasin kotiin bussilla ja kävelin ensimmäistä kertaa pirkkalalaisen järvilampareen reunaa ja näin, että Pirkkalassakin on kirjasto ja mietin, että periaatteessa täälläkin voisi asua. 1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minä ajattelin jokin aika sitten, että jos voisin neuvoa nuorta itseäni, kehoittaisin ajamaan sen ajokortin 18-vuotiaana että olisi helpompi raahata parkettimalleja hevonkuusesta 48-vuotiaana. Epäilen etten olisi uskonut.