tiistai 26. kesäkuuta 2018

Rentouttava harrastus

Meillä on Kertun kanssa rentouttava harrastus, minä selvittelen Kertun turkkiin kehittyviä takkuja, jotka ovat kuin huovutettua villaa ja Kerttu nauttii puuhailustani. Jos ihmisellä olisi karvapeite, säästyisimme vaatehuolilta, eivätkä lapset ompelisi toppeja ja farkkuja kuumissa, pimeissä tehdashalleissa. Karvapeitteitämme muokattaisiin ja värjättäisiin muuttuvien trendien mukaisesti.

Sain sähköpostia toimittajalta, joka haluaa haastatella minua lääkäriportaaliin. Ensin piti kysyä mikä se on, sitten yritin tutustua siihen, mutta en muistanut vaadittua Fimnet-tunnusta. Toimittaja tahtoo kysyä "asiantuntijalta" kirjasuosituksia kesäksi. Miksei sitten käänny asiantuntijan puoleen. Ryhdyin heti pohtimaan, mitä suosittelisin, siis mikä tekisi riittävän fiksun vaikutuksen. Oikeasti nautin kirjasuositusten antamisesta.

Kerttu raapii keittiön seinää. Minä aivastelen ja mietin pesisinkö hiukseni illalla vai aamulla. Huomenna on viikon viimeinen työpäivä.
2 kommenttia:

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Mukava kuulla Kertusta pitkästä aikaa.
Pitääkö Kerttu karstalla harjaamisesta vai tavallinen harjako?

Mukavaa vapaata loppuviikkoa sulle sinne!!

Marjatta Mentula kirjoitti...

Ihana ajatus tuo koko kropan karvapeite. Mieti mitä kaikkia tuotteita ja koristeita ihmiset hankkisivat erottautuakseen. Vanhenevilla kauhea stressi harmaantumisesta.