keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Lainaa vain

Tämä on taas tällaista asiasta toiseen hyppimistä. Äidinkielen opettajani Helka N. puhui aina kehärakenteesta. Tekstin lopussa palataan takaisin alkuun. Näin ei tule käymään.

Näin viime yönä unta, jossa kissani Kerttu muuttui sulkasatoiseksi linnuksi. Tipu muistutti toisaalta kanaa  ja toisaalta tenavahahmoa nimeltään Kaustinen. Kertun metamorfoosi ei surettanut minua lainkaan. Kanat eivät herätä emäntäänsä öiseen aikaan vaan ovat hyödyllisiä tuotantoeläimiä.

Olen päässyt kahtena peräkkäisenä päivänä lähtemään töistä kotiin myöhään, sillä olen osallistunut kokouksiin, joissa on mietitty, miten saisimme organisoitua työtämme niin että pääsisimme töistä ajoissa.

Saan jatkuvasti viestejä, joissa minulle tarjotaan lainaa vaikka velkaa on jo riittävästi. Eräässä mainoksessa rahaa luvattiin jopa luottotietonsa menettäneelle.

Tuolla moraalittomalla mainostamisella ei ole mitään rajoja. Sain blogitekstiini kommentin, jossa kirjoitustani kehuttiin. Olin tietysti imarreltu ja halusin tietää keneltä tuo positiivinen viesti oli. Kun klikkasin kommentoijan nimimerkkiä, jouduin pikavippiä markkinoivalle sivulle.

Anteeksi Helka, minä vain lätkäisin asiat peräkkäin: kissan, kanan, Kaustisen, kokouksen, pikavipit ja imartelukommentin. Palasin kuitenkin lopussa sinuun ihan sinun ja sen kehärakenteen kunniaksi.1 kommentti:

Ana kirjoitti...

Wot, munkin äidinkielenopettaja oli Helka N! (Tosin ei sama)