maanantai 7. tammikuuta 2019

Klo 7-22 välisenä aikana ei saa naukua

Kerttu herätti minut yöllä noin tunnin välein. Joku varmaan pudottaa taas pian talon järjestyssäännöt postiluukustani ja lisää siihen yhden tärkeän kohdan: klo 7-22 välisenä aikana ei saa naukua. Yritän pitää kattia valveilla heiluttamalla sen kuonon edessä kilisevää kissanlelua. Kerttua ei voisi vähempää kiinnostaa.

Minulla on kissaan kohdistuvia väkivaltafantasioita.

Ostin Mustista ja Mirristä kaksi kymmenen kilon kissanhiekkapakkausta, jotka kuljetin kotiin pyörän tarakalla. Samaisessa kaupassa myytiin puusta tehtyä kissan jätösten kuiviketta, joka näytti ihan tavalliselta sahajauholta ja maksoi noin euron litra. Kerttu tuskin pitäisi siitä, olisihan se kevyttä kuljettaa ja varmasti ekologisempaa kuin tavallinen kissanhiekka, joka tehdään jonkinlaisesta savesta ja joka painaa perkeleesti.

Tänään oli ensimmäinen loman jälkeinen työpäivä. Aloitin työt puoli kahdeksalta ja lopetin viideltä.

Sain potilaalta suklaalevyn.

Minulla ei ole mitään asiaa, mutta sen te jo varmaan huomasittekin.5 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Vedä jotain risua tai lankaa lattiaa pitkin. Kisu tykkää vaania ja metsästää, ei siinä kellossa ole mitään vaanittavaa.

Bucky kirjoitti...

Meillä kissa on alkanut kovaäänisesi mouruta joka ilta siinä vaiheessa kun minä, mies ja vauva ollaan nukahdettu. Katti kiertelee alakertaa ja huutelee. Ihan kuin ei muka tietäisi missä loppuperhe on, makkarin ovikin on auki.

Päivisin hän syö huonekasveja/mun neulepuikkoja/papereita, juo mun vesilasista, astuu omaan kakkaansa ja tepastelee uusilla sohvilla sekä yrittää kampata mut joka kerta kun olen rappusissa vauva sylissä.

Just miehen kanssa pohdittiin että mikä ihme sai meidät ottamaan uuden kissan kun vanha meni kuolemaan. Ei vaan osaa olla ilmankaan, vaikken nyt heti muista milloin tuo olisi viimeksi tuonut jotain iloa elämään. Ehkä eilen kun se sai vauvan nauramaan.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Joo, tuleehan sitä mieleen, että miksi on tullut tuo luontokappale hankittua
1. Kissa valvottaa öisin
2. Repii huonekalut
3. Mustissa vaatteissa näkyvät kissankarvat (on niitä muissakin, mutta ne eivät näy)
4. Joutuu siivoamaan useammin
5. Kulut ja hankkimisen vaiva (kissanhiekka ja -ruoka)
6. Jotkut vieraat saavat allergisia oireita
7. Oksentelu ja ripuli
8. On se välillä söpö

Ana kirjoitti...

:-D Älkääs nyt! Kissat on ihania ja tosi hyviä mielenterveyshoitajia. Eivätkä väitä vastaan tai vithuile. Kauniitakin ovat!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kissat vittuilevat. Välillä eivät ole huomaavinaan sinua.