tiistai 15. toukokuuta 2012

Kerttu ja Pirkanmaan kirjoituskilpailu

Hyvä emäntä,

Olet nyt jo muutaman päivän kulkenut alahuuli lerpallaan sen kirjoituskilpailun vuoksi, ihan tympii katsoa noin nyrpeää naamaa.  En itse viitsinyt  osallistua mokomaan paikalliskisaan. Minulle riittää, että itse tiedän olevani lahjakas. Siinä ei kunniakirjoja tarvita.

Jaksoit moneen kertaan onnitella voittajia, oikein näin sen pinnistellyn hymyn naamavärkissäsi. Varmaan särki päätä jälkeenpäin. Tekstissäsi löytyi muutama mukava idea, kuten se harmaa rotukissa, joka hääräsi pääosassa, muuten teksti oli pinnallista naistenlehtitasoa (jopa alle). Lahjoja joko on tai sitten niitä ei ole. Moni osallistuja on tehnyt parempaa jälkeä jo ennen kouluikää. Jospa vaikka pitäisit hiekkalaatikkoni siistimpänä ja jättäisit moisen turhan raapustelun.

Lähdet vanhan heilan kanssa konserttiin lauantaina. Kevät tekee monelle tepposet. Jos siitä ei silloin tullut mitään, niin ei tule nytkään, sano minun sanoneeni. 

Ystävällisesti,

Kerttu

5 kommenttia:

AuvoT kirjoitti...

Sano Kertulle, että jos jatkaa noin kriittisellä linjalla, usutat jonkun koiran sitä jahtaamaan ja ajamaan sen puuhun, ja saa nököttää siellä sitten kunnes on vähän miettinyt sanojaan.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Älä Kerttu ole niin kriittinen - yritä ymmärtää emäntääsi. Useimmat meistä kaipaavat jonkinmoista ulkopuolista tunnustusta; harvan itsetunto on niin järkkymättömän stabiili kuin sinun.

Voit toki vinkata emännällesi, että hänen kannattaa jatkaa kirjoittamistaan ja nauttia tekemisestä.

Se että pitääkö joku kriitikontapainen hänen tylistään tai ei, on lähinnä tuuripeliä.

Olkoon kirjoittaminen hänelle suorittamisesta vapaata iloittelua!

Unknown kirjoitti...

Hyvä Kerttu, noin sitä pitää... ;D
(Ai että noi sanavahvistukset on ällöjä.)

Nimetön kirjoitti...

Kai Heidi ymmärrät, että Kertun olisi piätnyt olla kaikentietävä kertoja JA päähahmo Ja universaali eksistetialistisen kriisin selvittäjäsankari...Eli Kerttukin kannustaa jatkamaan, vain vähän tamperelaisella tavalla.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Olen universaalisessa eksistentialistisessa kriisissä ja Kerttu nukkuu, eikä edes yritä selvittää tätä.