sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kerttu opastaa

Kunnioitettu emäntä,

Mitä minä sanoin. Jos ei siitä tullut kymmenen vuotta sitten mitään, niin ei tule nytkään. Turhaan laitoit parsat ja nieriät ja ostit valkoviinit. Se mies ei edes viinipulloa tuliaisiksi tuonut. Nyt se lähti junaan ja jouti lähteäkin. Ei  silittänyt minua, ei. Siinä sen todellinen luonto tuli esiin. Moni on korea päältä kissanruoka. Mikä meidän on tässä ollessa näin kahdestaan.Ei tainnut konserttikaan häävi olla, amerikkalaista hapatusta.

Voisit muuten olla vähän herttaisempi. Teillä on suvun naisväellä terävä tuo kieli. Se ei ole naiselle eduksi. Ei tarvitse omia mielipiteitään heti tyrkyttää. Ne voi säästää sitten pitemmän tuttavuuden jälkeen käytettäväksi. Sopivia hetkiä kyllä tulee jos on tullakseen.

Alkaa kyllästyttää se kana-maksapata. Sitä on ollut jo kahtena päivänä perättäin.

Alkoi tuo lounas niin kovin ramasemaan ja mokoma vieras. Laita musiikkia vähän hiljaisemmalle, käyn vähän lepäämään. Pyykkikori on täynnä. Pese ensin vaikka valkopyykki.

Ystävällisesti,

Kerttu

7 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Kuule Kerttu, nyt olet vähän itsekäs. Koetitko ollenkaan esiintyä eduksesi (ja emäntäsi eduksi) vai olitko kuin se hirviökatti siinä Hesarin sarjakuvassa? Kannattaisi vähän miettiä. Monet lapsetkin yrittävät etsiä uutta kumppania eronneelle vanhemmalleen, sitä samaa suosittelisin sinullekin. Ei ole vanheneminen mukavaa yksin - t,oinen ihminen huushollissanne varmistaisi sinunkin ruokahuoltoasi.

Nimetön kirjoitti...

Mutta Kerttu, emäntäsi hopottamisen sijaan sinun nyt kuuluisi olla erityisen mukava ja kiltti häntä kohtaan, syö nurisematta kuppisi ainakin puolityhjäksi. Ei vanha koira uusia temppuja opi, jos ei kymmenen vuotta sitten ymmärtänyt hyvien tapojen päälle, tuskin siis nytkään, ja viinipullot ynnä silitykset jäävät saamatta. Ihmiset nyt tuppaavat olemaan sellaisia, että toivovat liikoja toisiltaan, kissat taitavat olla tässäkin asiassa realisteja.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Ei silittänyt? EI SILITTÄNYT?! No, tässä kohtaa onkin kuutu jo tarpeeksi, ja mielestämme juna (kauas) on tälle miehelle ihan oikea paikka. Tulee toisen kotiin eikä mitään rispektii. Juntti.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Anteeksiantamatonta tulla vieraisille teidän naisten huusholliin ilman tuliaisia. Mies ei edes yrittänyt tehdä vaikutusta. Voi harmi.

Ja se on Kerttu semmoinen juttu, että jos mies ei kestä suorapuheista naista, paree mennäkin pikaisesti paluujunalla.

Amerikkalaiset parisuhdeoppaat kai suosittelevat esittämään ensin alkuun hempeää ja lempeää ja tuomaan todellisen särmänsä esiin vasta vähitellen.

Ei suomalainen nainen taivu sellaiseen peliin ja siitä on syytä olla ylpeä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kerttu ei kuulemma kommentoi kirjoituksiaan jälkeenpäin.

ketjukolaaja kirjoitti...

Heittäydyin vitsikkääksi ja keksin muuttoilmoituksen:

”9-henkinen kissa etsii lämmintä asuntoa, jossa uudehkot tapetit.”

Varmaan vanha vitsi, koska minä sen keksin.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En ollut kuullut. Ei ole vanha. Kerttu tykkäsi.