keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Heidi niisti nenää!

Heidi keilasi! Heidi ajoi pyörällä! Heidi niisti nenää! Heidi luki Seiskaa työajalla!

Seiska-lehti houkutteli työpaikan kahvihuoneen pöydällä lukijaa kesäisen keltaisin värein. Lehteilin suositun aikakausilehden sivuja ja havaitsin sen kertovan ihan tavallisista asioista: jääkiekkoilija seurustelee, joku toinen on eronnut ja näyttelijä niistää nenäänsä ravintolassa (nenäänsä niistävästä näyttelijästä otetusta suttuisesta kuvasta lukija oli saanut 50 euron palkkion). Tulin siihen tulokseen, että jutut eivät sinänsä ole kovinkaan skandaalimaisia. Huomattavan runsas huutomerkkien käyttö tekee niistä merkittäviä. Jos Hesarin otsikoiden perään laitettaisiin huutomerkit, niin lehti siirtyisi heti ihan toiseen kategoriaan.

Kävin eilen keilaamassa! Kun keilailussa tekee kaadon, kannattaisi seuraavalla heitolla saada mahdollisimman monta keilaa nurin, sillä se lisää pistemäärää merkittävästi. En muista enää laskusysteemiä. Jostain syystä kaadon jälkeen keilapallo menee erinomaisen helposti ränniin vai mikä se pirullinen ura molemmin puolin rataa onkaan. Se saattaa johtua siitä, etten lopultakaan halua menestyä missään. Tai sitten olen yksinkertaisesti huono. Luultavammin molempia.


6 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Leikitäänkö lääkäripalstaa? Sinä olet lääkäri ja minä potilas.

45-vuotistarkastuksessa moni arvo oli parahultainen, vaikka olenkin ylipainoinen pullaa kaksin käsin kiskova sohvaperuna; tosin vastapainoksi myös vihersmoothieita vääntävä absolutisti kasvissyöjä - esim. kokonaiskolesteroli 4,3 ja hyvän osuus siitä 1,7 - mutta se samperin TSH oli 7. T4-V jäi vielä mysteeriksi - työterveyshoitaja ei sanonut sitä - ja seuraavaksi menen lääkärin pakeille.

Ihanko todella minun on pakko alkaa syödä tyroksiinia loppuikäni? En haluaisi olla riippuvainen mistään pillereistä. Jotkin kilpirauhasvasta-aineet olivat pari vuotta sitten mitattaessa 600, kun olisi pitänyt olla alle 30.Heidi kirjoitti...

Ehkä parempi, etten leiki lääkäriä täällä, mutta kuulostaa ainakin lievältä hypotyreoosilta. Mikä siinä tablettien syömisessä on niin ongelmallista? Jos jotain puuttuu, niin sen saa onneksi pillereistä. Voihan olla niin, että elämänlaatu kohentuu. Sitäpaitsi kaikkia asioita ei vaan saa millään vihersmoothieilla korjattua, eikä silti kannata yöuniaan menettää.

Hoo Moilanen kirjoitti...

En koe, että elämänlaadussani olisi vikaa - se vaan, että olen kuullut, että pidemmän päälle hoitamaton kilpparivaje voi altistaa monelle vaivalle.

Minulla on jokin asennevamma, jonka tähden toivoisin voivani hoitaa / hoidattaa kaiken mahdollisimman "pehmeästi".

Zepa kirjoitti...

Seiskan leiska on niin hirvee että koskee silmiin. Ei voi lukea. Voi mistä kaikesta jäänkään paitsi.

Anonyymi kirjoitti...

Anne meni kukkaterapiaan!!(=ostin tänään kaksi pakettia tulppaneja yhden hinnalla)
Annen totaalinen muodonmuutos!!(=värjäytin ja leikkautin ylikasvaneen tukkani)
Lue Annen kolme mullistavaa terveysvinkkiä!!(=juo vettä, vähennä suolankäyttöä, nuku tarpeeksi)...jne. Kyllä meistä tällä menolla kuuluisia tulee t.Anne

Ex-viherpiiperö kirjoitti...

"Sitäpaitsi kaikkia asioita ei vaan saa millään vihersmoothieilla korjattua, eikä silti kannata yöuniaan menettää."

Kerrankin joku sanoo tämän ytimekkäästi suoraan. Blogi on siis antoisa paitsi kirjallisesti, niin myös lääketieteellisesti :)