lauantai 29. maaliskuuta 2014

Neljäsosavartalokirjoitus

Pidän pientä Beatles-hengähdystaukoa, kunnes on aika lähteä ahertamaan Beatles-pubivisaan. Siellä ei ole suurtakaan kysyntää tällaiselle "Beatlesissa soittivat John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ja Ringo Star"- tasoiselle tietäjälle. Pitäisi osata unissaankin sanoa mikä oli George Harrisonin isän äidin nimi tai montako amalgaamipaikkaa on Paul McCartneyn suussa.  Salaisuuteni on erinomainen joukkue.

V sanoi, että kärsin antirepetitogloriafobiasta, koska etukäteen pelkäsin, ettei tänä vuonna Tampere Beatles Happeningissa olekaan yhtä hauskaa kun viime vuonna oli. Pelkoni näyttää osoittautuvan turhaksi. Viisas kurssikaverini sanoi eilen, ettei tämän vuoden kokemus missään tapauksessa mitätöi viime vuoden positiivista kokemusta. Hänen mielestään kaikkea kannattaa hehkuttaa etukäteen: jos odotettu tapahtuma olekaan odotutusten mukainen, niin onpahan saanut nauttia etukäteishehkutuksesta. Sitä ei  voida riistää keneltäkään.

Eilen Beatles-musiikkia soitti venäläinen haitaribändi, chicagolainen Jay Goepper, saksalainen The Brothers, Jiri Nikkinen ja brittibändi Overtures. Viimeksi mainittu oli paras. Yleisön sukupuolijakauma oli ikävä kyllä muuttunut tasa-arvoisempaan suuntaan. Tähän asti miehiä on ollut enemmän. Yleisön keski-ikä lie ollut yli viidenkymmenen ja meno hillityn iloista. Kaljajonot etenivät ilman tappeluita.

Kuulin eilen uuden sanan: kokovartalokirjoittaminen. Tällä hetkellä kirjoitan korkeintaa neljäsosavartalolla.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Vaatii aikamoista akrobatia, jos äityy kirjoittamaan jommallakummalla alaneljänneksellä, tosin jotkut siihenkin kuulema kykenevät!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Oikea yläneljännes.