tiistai 1. maaliskuuta 2016

Rakkain harrastukseni

Kiitän kaikkia onnitteluista. Olen jo miettinyt mikä kaikki voi mennä kirjaprojektissa pieleen: ne peruvat päätöksensä, kustantaja tekee konkurssin, maapalloon osuu meteoriitti tai ajan pyörällä rekan alle. Ihan niitä todennäköisimpiä esteitä mainitakseni.

Arki jatkuu entisellään. Pyöräilen töihin, tutkin potilaita, juon kahvia, hoidan potilaita, syön eväitä,  kiroilen potilastietojärjestelmää, juon kahvia ja pyöräilen kotiin. Makaan sohvalla.

Ilmoitin sohvalla makaamisen "kirjailijaesittelyssä" rakkaimmaksi harrastuksekseni.

Seuraava lukupiirikirjamme on venäläistä nykykirjallisuutta: Mihail Siskin, Neidonhius. Ensimmäiset sata sivua meni niin, etten ollenkaan ymmärtänyt mistä on kyse. Jotenkin aavistelin, että tämän täytyy olla hienoa, sillä tämä on näin vaikeaa. Nyt olen sivulla 367 ja alan pitää kirjasta.

2 kommenttia:

Tuulatäti kirjoitti...

Toi just on lukupiirin onni: tulee luetuksi kirjoja, joita ei ymmärrä tai joista ei ensi lukemalta tykkää yhtään. Sit kun siitä keskustellaan, joku fiksumpi onkin löytänyt siitä samasta kirjasta jotain älykästä/kaunista/mielenkiintoista ja itselle tulee oivalluksia. Joskus olen joutunut lukemaan jonkun kirjan uudelleen ja nauttinut siitä suuresti vaikka ensimmäinen lukukerta oli tervanjuontia. Meidän kirjapiiriin muuten kutsutaan joskus kirjailijoita. Ties vaikka kutsuisimme Sinut selittämään kirjaasi ensi vuonna...

Heidi kirjoitti...

Lukupiiri on hieno asia.