maanantai 5. joulukuuta 2016

Lady Gaga jätti pekonipuvut

Tämän aamun Aamulehdestä (siis oikeasta paperilehdestä) löytyy "Ei saa mennä ulos saunaiholla"-romaanini arvostelu. Sama teksti on julkaistu Satakunnan kansassa, Lapin kansassa ja Pohjolan sanomissa. Ne kaikki ovat siis Alma-median lehtiä.

Samalla aamulehden sivulla kirjoitetaan Lady Gagan levystä otsikolla "Lady Gaga jätti pekonipuvut".  Lady Gaga sai kaksi tähteä, minä neljä.

Ikävä kyllä kirjoja on nykyään vaikeampi löytää kirjakaupoista kuin Subutexia katukaupasta.

Kävin viime viikolla syömässä Näsinlinnassa. Alkuruoaksi tarjottiin lohta, joka oli kypsennetty 38.5 asteessa. Kuumelohta. Taidokkaan annoksen päällä oli jotain mustaa: "Purjotuhkaa" tarjoilija valisti. Kaikkien maustehyllystä löytyy purjotuhkaa. Joku on varmaan polttanut purjot ja mietitty mitä sillä mustalla mönjällä voisi tehdä.

Löysin purjotuhkan ohjeen: Paloittele purjo ja pane vuokaan. Paahda uunissa 200-asteessa, kunnes purjo on mustaa. Murenna jäähtyneenä tuhkaksi. Heti purjotuhkaa valmistamaan. Sirottelen päälleni purjotuhkaa.

Kirjailijoista Tommi Kinnusta on helppoa myydä. Mies kirjoitaa erinomaisia kirjoja ja sopii hyvin naistenlehtien haastateltavaksi. Hän on sopivan ikäinen, oikeaa sukupuolta, kuvauksellinen, hauska ja vaatimaton. Olen itsekin vähän ihastuntut Tommi Kinnuseen.5 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Jeeee, kirjasi on tuplasti Lady Gagan levyn veroinen! Lady Gaga lauloi eilisiltana tuplasti vaatimattomammin kuin Saara Aalto edellisiltana. Pitäisikö nyt sympatiseerata / tuntea empatiaa Lady Gagaa kohtaan?

Heidi kirjoitti...

Ehkä Lady Gaga ei tämän alle vielä muserru.

Timo Lampi kirjoitti...

Tarttee sun nyt jo uskoa että sun kirjas on hyvä!!
Hyvä Heidi, vai Heiri!?

Marjatta Mentula kirjoitti...

Neljä tähteä! Oikein arvosteltu.

Luin jo seuraavan postauksesi Onnea Suomi. Siinä on taas tunnistettava heidimäkisyys parhaimmillaan. Hyvä, että arvostelijat näkevät sen.

On kurjaa, että saman konsernin lehdet käyttävät yhtä ja samaa arvostelua. Varsinkin silloin tietysti olisi, jos se arvostelu olisi huono.

Marjatta Mentula kirjoitti...

"Hyvä, että arvostelijat näkevät sen." Tällä siis tarkoitin, että hyvä kun arvostelijat ovat alkaneet huomata sinun ainutlaatuisen tyylisi.