torstai 8. joulukuuta 2016

T12e23n34e45r56i67f78f89a12

Tarkoituksenani oli pitää lomaa blogin päivittämisessä, mutta koska nettiyhteys sattuu toimimaan niin (ja näin) kirjoitan ihan vähän.

Lähdin eilen aamulla varhain kohti Teneriffaa, joka ei liene matkakohteena niitä trendikkäimpiä.

Helsingissä etsittiin housunkauluksestani ja kädenselkämyksistäni ruudin jäämiä. Ei löydetty.

Suomalaiset lentäjäpojat (lentoemäntä käytti heistä nimitystä pojat) heittivät meidät Teneriffan saarelle kymmenen minuuttia etuajassa.

Aviomiehet lähtivät noukkimaan laukkuja hihnalta sillä aikaa kun vaimot piipahtivat vessassa. Minä jouduin ihan itse repimään matkalaukkuni kiertelemästä kun ensin olin käynyt pissalla.

Hotellissa paljastui, että huoneeni ei ollutkaan vapaa vaan joutuisin yhdeksi yöksi vaatimattomampaan kortteeriin. Lohdutukseksi sain syödä illallista saksalaisten turistien kanssa hotellin buffet- illallisella. Naiset näyttivät hennolta ja köyryselkäisiltä ja miehet hieman punakammilta ja turpeammilta. Keski-ikä liikkui 75 vuoden kieppeillä. Yritin suoristaa läppärin taivuttamaa selkääni. Tarjolla oli kuivalle kiemuralle paistettua kalaa, purkkisimpukoita, raviolia, lihakastiketta ja salaatiitarpeita, joita sai itse sotkea lautaselleen.

Kävelin kaupungilla, jonka havaitsin yllättävän viihtyisäksi. Tänään nousin ylös rinnettä kasvitieteelliselle puutarhalle. Täällä pitää joka paikkaan nousta ylämäkeä.

Hotellin nettisalasana, josta olisi pitänyt maksaa 15 e (sain sen huonehäslingin vuoksi ilmaiseksi) 62c8d5457d177fca0a0d, herätti minussa hilpeyttä.Ei toiminut eilisessä huoneessani, mutta hotellin aulassa netin ihmemaailma aukesi tällä helpolla kirjain-numero yhdistelmällä.

Nyt minulla on uusi ihana huone ja parveke ja nettikin toimii ajoittain.

5 kommenttia:

Leena Laurila kirjoitti...

Kyllä tänään kelpaisi Teneriffa. Ei voi muuta sanoa, niin pimeää on keskellä päivää ja vaikkei luulisi sitä mahdolliseksi, illaksi pimenee :)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En väheksy onneani, mutta ajatus valosta ja lämmöstä on ihanampi kuin tämä nopeasti ohimenevä helpotus.

Nimetön kirjoitti...

Sinä onnellinen.
Tunnustan että tunnen kateuden piston katsellessani ulos missä ei näy kuin harmaa, kolea maisema. Tästä huolimatta haluan toivottaa mukavaa ja turvallista reissua.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Eräs ystäväni sanoo olevansa kateellinen itselleen.

Marjatta Mentula kirjoitti...

Voi miten mielenkiintoista! Yleensä salasanana on hotellin nimi, tuo on ihan huippu.

"Kateellinen itselleen" vaatii varmaan jonkinlaista objektiivista tarkastelua. :D