lauantai 25. maaliskuuta 2017

Henkilökunnan suosikki


Hoo Moilanen lähetti minulle kuvan Suomalaisesta kirjakaupasta. Kiitos! Kiva nähdä, että blogisähköpostiin lähettävät postia muutkin kuin Hollie, Juanita, Lorenzo, Leyla, Gary, Ann Julian ja Moses.

Vietin eilisen päivän sairasvuoteella. Ei siis pidäkään paikkaansa, etteivät vatsataudit tartu varttuneisiin kiukkuisiin naisiin. Luin Petri Tammisen Suomen historian, katsoin monta osaa Skamia ja Au-pairit Kanadassa -sarjaa. Lopulta sain kyllikseni makaamisesta, imuroin ja pesin pyykkiä.

Tytär menee toukokuussa naimisiin kumppaninsa kanssa. Pyysin tuolle päivällä vapaata. Vaikka kannatatan täysillä tasa-arvoista avioliittoa, tuntui oudolta pyytää vapaapäivää. Ikäänkuin kahden samaa sukupuolta olevan hääjuhlat eivät olisi samanveroiset kuin miehen ja naisen liitto. On kuitenkin mukavampi sanoa, että lapseni menee naimisiin kuin että hänen parisuhteensa rekisteröidään.

Tänään on pakko tehdä esitelmää, sillä dead line lähestyy uhkaavasti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi mutta nyt vasta kommentoin. Kiitos kirjoituksistasi! Tasa-arvoisuuden kanssa on tällä maailmalla vielä paljon työtä. Etsin muuten kirjasi käsiin kun pian pääsen lomalle Suomeen ;).Aurinkoista ja iloista kevättä sinulle ja läheisillesi!

Heidi kirjoitti...

Kiitos!