torstai 14. joulukuuta 2017

Lääkäri lääkäri

Ensimmäiset joulukortit tipahtivat postiluukusta. Joulukortit satavat eteisen lattialle joka vuosi yhtä yllättäen kuin liikenteen sekoittava ensilumi maanteille. Itse en ole lähettänyt ainuttakaan. Aion korvata universumiin aiheuttamani epätasapainon laittamalla rahaa johonkin sopivaan avustuskohteeseen. Rahan antaminen on vähän liiankin helppoa, mutta siitä tulee silti hyvä mieli.

Potilailta oppii kaikenlaisia asioita. Jos ostaa pölynimurin, joka pitää pientä ääntä ja jolla on matala energialuokka niin se ei ime hiekoituskiviä, joita kenkäni kantavat eteiseeni. Sama koskee kuulemma muitakin kodinkoneita, minkä energialuokassa voittaa sen tehossa menettää. Espanjasta voi tilata suoraan ja edullisesti Serranon kinkkua. Molemmat asiat opin samana päivänä.

Lääkäriliitto tarjoaa lääkäreille mahdollisuuden kääntyä sairauksineen luottamuslääkärin puoleen. Liitto maksaa kolme lääkärikäyntiä. Lääkärin saattaa olla vaikea mennä lääkäriin, joten palvelusta voi olla apua (en tiedä paljonko sitä käytetään). Minusta tuntuu, että lääkäri, joka haluaa oikein erityisesti hoitaa toisia lääkäreitä, on lääkäri lääkäri. Siis erityisen voimakkaasti lääkäri.

1 kommentti:

bert kirjoitti...

Kertooko tarina, mistä tarkalleen kinkkua kannattaa tilata?