torstai 21. joulukuuta 2017

Virheasento

Kokeilin fustra personal trainerin tuntia. Olen käynyt samaisen naisen jumpassa työväenopistolla ja tällaisen näytetunnin sai edulliseen hintaan, vähän samaan tapaan kuin huumediilerit antavat ensin alennusta (näin olen kuullut väitettävän).  Personal trainerin analyysin mukaan lonkkani ovat jotenkin väärässä asennossa joten olen vaarassa kaatua selälleni. Sen estämiseksi olen oppinut kallistamaan ylävartaltaloani eteenpäin.

Kun ohjaaja aseteli minut ryhdikkääseen asentoon, en uskaltanut hengittää, sillä pelkäsin vääntyväni samalla hetkellä johonkin epätoivottuun suuntaan. Olin yhtä rento kuin joulustressistä kärsivä asiakas tavaratalon kassajonossa.

Olen sitoutunut kymmeneen käyntikertaan. Jos minua ei siinä ajassa saada luotisuoraksi jatkan vinoa elämääni.

Pitäisi juosta, hiihtää, nostella puntteja, joogata, pilatestella, luistella, zumbata, taivutella, lankuttaa, ihan mitä muuta tahansa kuin istua tässä sohvalla läppäri sylissä.5 kommenttia:

AilaKaarina kirjoitti...

Pitäisihän sitä ja pitäisihän tätä :D. Minä olen kaksi päivää istunut koneen äärellä. Konttasin (siltä se jo tuntui) välillä keittiöön työntämään suuhuni jotakin syötäväksi kelpaavaa. Mutta mieli voi , ah, niin mainiosti ja notkeasti, kun se on saanut nauttia hienoista teksteistä, mielipiteistä, kirja-analyyseistä, runoista... Huomenna lähden lenkille. Ainakin kävelen kauppaan.

Hoo Moilanen kirjoitti...

Kävin ystäväni suosituksesta hengitystä avaavassa hieronnassa, oi miten se olikaan ihanaa! (Googlaa Valkoinen oksa.) Vitsi, että se lapojen, kylkien, pallean ym. avaaminen tuntui hyvältä ja henki kulkee hienosti! :) Ideana se, että kun hengitys olisi syvempää, lihaksetkaan eivät niin jumiutuisi. Hän opetti myös helpon liikkeen lonkankoukistajien venyttämiseksi; niiden kireys kuulemma vetää kumaraan.

Timo Lampi kirjoitti...

Eikä tartte. Täytyy elämästä saaha nauttiakin, ainakin iäkkäämpänä, eli vanhana, viimeestään.

Seija kirjoitti...

Mulla on L:n-mallinen sohva. Lyhyemmällä "sakaralla" lepää kissa ja läppäri. Hiukka jumittaa niskaa, kun kaula vinossa pitää somettaa.

Merja kirjoitti...

Odotan fustran edistymistä kiinnostuneena. Se yksi alleista tunnettu bloggari niin hehkuttaa sitä. Odotellassa käyn vain muuten salilla ja vähän muuallakin.