tiistai 9. tammikuuta 2018

Kirkkaita valoja

Aikuinen lapseni söi pizzeriassa. Ruoan päälle sai juoda kahvit samaan hintaan, joten P päätti ottaa kupillisen sumppia. Kahvikannu ei kuitenkaan irronnut lämpölevystä. Tarjoilija tuli apuun ja riuhtoi lasikannua irti siinä onnistumatta. Lopulta hätiin riensi ravintolan omistaja, joka sai voimakkaalla väkivallalla kahvikannun irrotettua. Kahvi ei ollut kovin hyvää.

P:n puoliso on menossa allergiatesteihin sairaalaan. Kutsukirjeessä käskettiin tuoda poliklinikalle purjo.  Muut vihannekset tarjotaan sairaalan puolesta.

Tänään oli loistava pyöräilykeli, ei liian kylmä, sateinen eikä sohjoinen. Vaihdoin pyörän lamppuun patterit. Monella on nykyään polkupyörässä sellaiset valonheittimet, että vastaantulija sokaistuu. Pyörässäni on vaatimaton valaistus, ero on vähän kuin Tampereen valoviikoilla ja Lux Helsinki tapahtumalla.


2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Nauroin ihan hillittömästi vaikka allergiatesteihin meno ei olekaan mikään naurun asia mutta tuo että sairaala pyytää tuomaan omat purjot mukanaan, on jotain mitä en olisi koskaan uskonut tapahtuvan.

Lux Helsinki on hieno osoitus siitä miten paljon ja mitä kaikkea valoilla voidaan saada aikaan, tosin jouduin tyytymään pelkkiin kuviin mutta näkymät olivat siitä huolimatta aivan upeita.

Mukavaa keskiviikkoa.

Merja kirjoitti...

Mulla on pyörässä semmoinen tosi tehokas lamppu. Ehdin testata syksyllä, kun poljin pimeässä räntäsateessa töistä 10 km. Tunsin itseni sankariksi. Pimeällä pyörätiellä se lisää turvallisuutta, kun tiet on nykyään niin kuoppaiset.