keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Uskon Beatleksiin

En ehtinyt taaskaan Pilatekseen, kenen on vastuu ja kuka korvaa?

Villasukkiini on ilmaantunut reikiä sellaisiin kohtiin, jotka eivät kotona tassutellessa luulisi mitenkään kuluvan. Sukkien kantapäät ovat sen sijaan täysin ehjät. Ovatko asialla museokuoriaiset, vaatekoit, turkiskuoriaiset vai peräti vyöihrakuoriaiset. Olen ollut kuulevinani ahnetta rouskutusta vaatekaapistani. Ketään en ole vielä itse teossa tavannut. Nyt kysyisinkin, mitä teen?

Tänä aamuna työpöydältäni löytyi tulostettu sähköpostiviesti, jossa joku potilas halusi vaihtaa lääkäriä. Viestissä mainittiin myös sen lääkärin nimi, joka oli potilaan toiveissa. Kyseinen lääkäri ei kuitenkaan ole ollut meillä töissä enää muutamaan vuoteen. Katsoin viestiä tarkemmin ja havaitsin sen olevan vuodelta 2013. Onhan se mukava aloittaa työpäivä tuollaisen piristävän tiedon jälkeen. Jatkossa voisi kaivaa kaikki valitukset koko pitkän uran varrelta ja ottaa yksi kerrallaan esille työpäivää valostuttamaan. Jos ei ihan joka päivälle riitä, niin voihan niitä kierrättää.

Kuulostanko jotenkin väsyneeltä? Samassa muovitaskussa oli joku potilaan vanha työterveyshuollon teksti ja epäilen, että lääkärinvaihtotoivotus oli joutunut samaan matkaan vähän vahingossa. Ei minun kiusakseni ollenkaan. Luulisin ja toivoisin niin.

Siteeraan tähän Kari Peitsamoa "En ole katkera lainkaan vaikka luulet niin, en ole katkera lainkaan koska uskon Beatleksiin."

4 kommenttia:

sorvatar kirjoitti...

Laita vesikippo kaappiin, niin saatat löytää mahd.tunkeilijan hukkuneena:)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

En tiedä uskallanko tehdä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Suopursuja villavaatteisiin, rouskuttajat kaikkoavat. Voi tosin roskata.

sorvatar kirjoitti...

Silmitön Raid-isku on toinen vaihtoehto. Ehkä sukkasi vaan ovat tulleet vanhoiksi... Vastenmielisiä nuo nimet:vyöihrakuoriainen jne. Museokuoriainen kuulostaa lempeämmältä ja historialliselta, vaikka varmaan museossa piipaa-hälytyksen paikka. Turkiskuoriainen oli joskus jossain satukirjassa kuvana, mukavasti neutralisoi vastenmielisyyttä.