Tällaisena kotitalousihmisenä olen harkinnut pakastimen tyhjennystä. Mitä tehdä pakastemansikoille, joita ei tee yhtään mieli kun tuoreitakin epähedelmiä on tarjolla. Toisaalta ei niitä saa tietenkään syödä ne pitää pakastaa ja hillota seuraavaa talvea varten. Lähetän lämpimän ajatuksen ihmisille, jotka niitä poimivat, sen verran vihoviimeistä hommaa se on. Kokemusta hommasta on teini-iässä Suonenjoella.
Taloudellisena kotitalousihmisenä olen pakastanut ylijäänyttä ruokaa. Mistä tietää onko kyseessä kala-vai liharuoka? En ole viitsinyt laittaa mitää merkintöjä, arvelin kyllä muistavani. Eipähän tullut ruokaa heitettyä niin paljon biojätteisiin, nyt sen voi tehdä ikäänkuin keskitetymmin. Isot erät ovat kaikessa tehokkaampia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti