lauantai 3. heinäkuuta 2010

Pakko

Nainen imuroi kissankarvat punaisella imurilla. Kissa pakenee ikkunalaudalle. Nainen menee eläinkauppaan ja ostaa hiekkalapion, kauniin metallisen pitkävartisen. Entinen muovinen on rikki ja kadonnut. Nainen ostaa kissanruokaa ja kissanlelun. Kotona nainen leikkii kissan kanssa hetken ja kyllästyy.

Nainen käy kirjastossa ja lainaa kaksi runokirjaa, lisäksi nainen ostaa pari runokirjaa. Nainen on juuri löytänyt runouden. Nainen lukee mahdollisesti vääriä kirjoja.

Nainen syö karitsan sisäfilettä, kukkakaalia ja salaattia, juo lasin punaviiniä.

Nainen makaa sohvalla ja lukee runoja. Kissa makaa kainalossa. Nainen haluaa ehkä lähteä terassille. Hän käy siellä joka kesä ainakin kerran. Nyt on terassi-ilma. Hän lähettää tekstiviestin kaverilleen, joka haluaa myös lähteä. Nyt naista kaduttaa.

Naisen on pakko mennä terasille. Naisen on pakko meikata. Naisen on pakko vaihtaa vaatteet. Naisen on pakko keskustella. Nainen voisi lakata kyntensä luumunpunaisella kynsilakalla. Silloin hänen on pakko hinkata lakka huomenna pois. Kannattaako moinen vaiva? Parin terasilla nautitun oluen vuoksi.

Ei kommentteja: