torstai 23. toukokuuta 2013

Såej,ijarkpirud

Olisi kiva pukeutua mekkoon. Hamosessa pyöräily on kuitenkin hankalaa, jollei halua esitellä reisiään ja alushousujaan. Aika harva haluaa. Luin jostain naistenlehdestä, että kuninkaallisten leidien hameenhelmoihin ommellaan  lyijypainot. Samaa toivoisin minäkin, vaikken kuninkaallinen olekaan vaan savolaista maatiasrotua. Reidet ne on savolaisillakin. Eräs kirurgi valitti savolaisessa sairaalassa, ettei savolaisbalttilaiseen pohkeeseen sovi minkäänlainen kipsikenkä. Minun pohkeeni eivät ole malliltaan savolaisbalttilaiset vaan niihin saisi ihan varmasti kipsikengän mennen tullen.

Älkää ihmetelkö jos tekstissäni on tavallistakin vähemmän järkeä, sillä olen päättänyt opetella kirjoittamaan  näppäimiä vilkuilematta. Siskoni kuulemma kirjoittaa siten. Hän on vakuuttunut,että taito johtuu  lapsuuden balettiharrastuksesta. Minulle tämä on h-tin vaikeaa.Balettiharrastukseni kesto ei liene ollut läheskään riittävä.

Tänään päivystän. Sunnuntaina päivystän. Huomenna en päivystä. Lauantaina nukun. Lyhyehköt lauseet välillä melkein sujuvat. Otsikon kirjoitin näppäimiin vilkuilematta ja mitään korjaamatta: siinä lukee Sormiharjoitus.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Balettia en ole harrastanut, mutta vilkuilematta kirjoittaminen sujuu mainiosti. Olen aikanaan joutunut opiskelemaan kymmensormijärjestelmän. Myöhemmin se on osoittautunut yhdeksi hyödyllisimmistä opeista.

Åboriginal

Heidi kirjoitti...

Voikohan sen oppia aikuisena? Aion ainakin yrittää.

Minerva kirjoitti...

Ajattelin, että otsikko oli kirjallinen viittaus tämän vuoden Pirkanmaan kirjoituskilpailun lyriikkasarjan voittoteksteihin.

Heidi kirjoitti...

Pitää tutustua. En ole lukenut. Mielenkiintoista, minulla olisi siis saattanut olla mahkuja lyriikkasarjassa, pitää vaan yrittää kirjoittaa ilman katsekontaktia näppäimiin.

Timo Lampi kirjoitti...

soe knaenkjrhs = sormiharjoitus...

Eiköhän minkä tahansa taidon voi oppia aikusella iällä, jos vaan itse haluaa. :)

Voimia sulle, päivystyksii...

Anonyymi kirjoitti...

Varmasti oppii, mutta se vaatii jonkin verran tylsää harjoittelua. Itse tuskin olisin jaksanut ilman opetusta ja 'pakkoa'. Kursseja varmaan järjestetään jossain?

Å