maanantai 28. huhtikuuta 2014

Syntymäpäivä

Sydämeni on viime aikoina jumputtanut jotenkin kummasti. Aloin epäillä, että minulla on eteisvärinärytmihäiriö (siihen voi liittyä aivoveritulppa). Jostain kumman syystä syke on täysin tasainen ja kykenen huitomaan jumpassa kohtuullisen vaivattomasti. Jumpan jälkeen kahvilassa alkoi vasenta jalkaani puuduttaa josta päätelin että nyt halvaannun. Ryntäsin puolijuoksua kotiin, sillä olisihan ollut noloa herättää huomiota kutsumalla  ambulanssi kahvilaan.

Minulle ei tullut aivohalvausta, eikä minulla ole eteisvärinääkään, stressiä vaan. Ihmisen mieli on hämmästyttävän taitava kehittämään sairauden oireita.

Minulla on tänään syntymäpäivä. En ole asiasta erityisen ilahtunut. Luin Hesarista Pepe Wilbergin (68 v) uudesta tulemisesta. Mieheen verrattuna olen melkein pikkutyttö. Laulaja on säilyttänyt nuoruuden kampauksen. Minusta hän oli aikoinaan ruma mies, nyt hän näyttää varsin hyvältä. Yksi kaverini pelkäsi pienenä Pepe Wilbergiä niin, että alkoi itkeä kun miehen naama vilahti televisiossa.

Pojallanikin on tänään syntymäpäivä. Olen kaiken täällä jo kertonut, senkin että 28 vuotta sitten katsoimme videolta Satnley Kubrickin Hohtoa ja minulla supisteli. Väännyin välillä kaksinkerroin ja uikutin. Supistusten välillä katsoin kun Jack Nicholson irvisteli pelottavasti lumen saartamassa hotellissa. Supistelut antoivat oman lisämausteensa kauhuelokuvaan. Pitäisi katsoa elokuva uudelleen sillä jotain siitä saattoi jäädä näkemättäkin.

Lähden tänään Liverpooliin kongressiin. Ilma ei näytä olevan siellä hääppöinen, mutta kuka auringonpaistetta Englannista odottaakaan. En tiedä paljonko ehdin kaupunkia nähdä, mutta kiertoajelu olisi kiva, siellä näyttää olevan Beatles-aiheinen ajelukin. Monenlaista konserttitapahtumaakin olisi, mutta epäilen ettei niihin ole aikaa. Käyn kuitenkin vilkaisemassa olisiko kaupunki vierailemisen arvoinen. Joudutte/ saatte olla muutaman päivän ilman höpötyksiäni. Palaan kyllä jos kone sattuu pysymään taivaalla (yleensä eivät pysy).

Yllä kuva viisivuotiaasta Heidistä, kakkua kyttäävä tyylikäs nuori mies on Tuomo tai Taneli.

13 kommenttia:

Arttorius kirjoitti...

Toivottavasti saat tänään kakkua.
Onnea syntymästä!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos! Toivon saavani syntymäpäivän kunniaksi kuohuviiniä.

Helmi-Maaria Pisara kirjoitti...

Onnea päivänsankarille!

Unknown kirjoitti...

Onnittelut!

ketjukolaaja kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Pitääkin laittaa Pepet soimaan.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitokset!

Nimetön kirjoitti...

Löysin nyt viikonloppuna tämä blogisi ja luin sitä pitkin viikonloppua. Kiva, kun olet pitänyt tätä jo monta vuotta. Tykkään tyylistäsi!
Onnittelut synttärisankariille!
T. Nuorempi kaimasi

Ana kirjoitti...

Skumppaa Heidille!

Nimetön kirjoitti...

Onnea, pikkutyttö!

Åboriginal

P.S. Kävin viikko sitten syömässä mainostamiasi munkkeja Pyynikillä. Yritin bongata sinuakin väenpaljoudesta, mutta ehkä ei osunut aikataulut yksiin. Tai en tunnistanut...

Hoo Moilanen kirjoitti...

Onnea, onnea! :)

-kummitus- kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut. Toivottavasti sait kuplajuomaa.

Marjatta kirjoitti...

Myöhäisonnittelut Malmilta! En ehtinyt eilen onnittelemaan, ku piti olla skarppina itse ottamassa onnitteluja vastaa. Koko päivän niitä ropisikin tuonne naamakirjaan. Kevään lapsia ollaan molemmat. Minäkin rustasin aiheesta blogin tapaisen sivustolle, kotkansiipi.omasivu.fi. Voit vilkaista jos ehit.
Samalla tässä lopetan anonyymiyden, Marjatta olen!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitokset kaikille onnittelijoille. Pojat tarjosivat lentokoneessa shampanjaa.