perjantai 15. elokuuta 2014

Kiva päiväKiva päivä.

Kukaan ei halua lukea, että jollakulla on ollut kiva päivä. Tarvitaan salarakas, häväistys, yllätysero, kuusi isoa tuoppia putkeen, saunan kiukaassa palanut pakara, porttikielto, kadonnut kansakoulun ensimmäisen luokan todistus, saamatta jäänyt hymytyttöpatsas, lihominen (>50 kg), psykoosi, borrelioosi, konkurssi tai vuotava nenä.

Ei riitä kyläpaikka, jossa kahvinpavut jauhetaan itse ja niistä uutetaan sumppi, joka ei ole mitään työpaikan moccamasterissa hautunutta Costa Ricaa. Surusilmäinen kääpiösnautseri. Mustikkapiirakka. iPadin kirouksen poistaminen (siihen saa nyt ladattua kirjaston kirjoja). Vapaalippu Mirjam Helin laulukilpailussa palkittujen konserttiin. Ateria nepalilaisessa ravintolassa tyttären kanssa ei ainakaan riitä. Eikä edes Matija Meicin laulama "Largo al factotum".

Tänään ei poikkeuksellisesti edes tarrapapiljotti pudonnut vessanpyttyyn.

4 kommenttia:

anumorchy kirjoitti...

Varo vaan nain positiivisia bloggauksia. Joku voi mielensa pahoittaa. Niin kavi juuri yhdelle ihanalle bloggaajalle jonka postauksia olen vuosikaudet lukenut.

Heidi kirjoitti...

Onneksi epäonnistumisia yleensä riittää raportoitavaksi asti .

Anonyymi kirjoitti...

Suvi Teräsniska Jos Mikään Ei Riitä -kappaleen sanoitukset

Hoo Moilanen kirjoitti...

Käyskentelin kerran kaupungilla tarrapaplari päässäni. Entinen työkaveri tuli vastaan ja tempaisi paplarin irti! ;)

Pääsin tasoittamaan paplarikarmatilin vuosien päästä aamubussissa, kun kyytiin asteli nainen paplari päässään. Kuiskasin paplarista hänen kulkiessaan ohi ja nainen purskahti nauruun! :)

Joskus tulee lähdettyä kiireellä.