maanantai 18. elokuuta 2014

Nelivyökukkajäärä

Hain kirjastosta Tampereen seudun työväenopiston ja Ahjolan kansalaisopiston kurssiohjelmat. Minua alkoivat yhä enenevässä määrin kiehtoa voimaeläimet. Juuri kun pohdin mahdollista voimaeläintäni, soitti ystäväni ja ehdotti voimaeläimekseni nelivyökukkajäärää. Nelivyökukkajäärä (Leptura quadrifasciata) on varsin soukka ja tyylikkäästi raidallinen. Puumanaisten kannattaisi käyttää koipiensa peittona mielummin nelivyökukkajääräkuvioisia legginsejä kuin tuiki tavallisia leopardikuvioisia. Nelivyökukkajäärällä on peräti KUUSI raajaa. Alkoi totisesti tehdä mieli Voimaeläimet kurssille.

Moni käy juoksemassa, mutta kuinka moni tietää mitä on Zen-juoksu? Siinä tuskin mitataan aikoja tai matkoja. Zen-juoksusta guruun. Katsoin Arenalta dokumentin, jossa poika kuvaa isäänsä, joka on guru. Guru vilkuili älypuhelintaan jopa taajempaan kuin minä.

"Viisi elementtiä"-työpajassa tutustutaan olemassaolon elementteihin: maa, tuli, vesi, ilma ja tila. Tutkitaan ja havainnoidaan miten elementtien olemuspuolet ilmenevät meissä. Kun sisäinen puoli on kunnossa, tarjoaa Ahjola "Stailaa itsesi"-viikonloppua. Jos ei näillä ole vielä saavuttanut täydellistä olemisen tilaa niin onhan "Johda itseäsi enneagrammin avulla". Enneagrammin tuella opimme hyväksymään läheisemme paremmin, saamme käyttöohjeet stressittömämpään, terveempään ja onnellisempaan elämään. Kukapa sellaista ei itselleen toivoisi. Vain 29 euroa!

Nyt on enää tehtävä se vaikea valinta. Joka paikkaan ei ehdi, vaikka olisi kuinka positiivinen tahtotila.

Ei kommentteja: