tiistai 23. helmikuuta 2016

Ero

Päätin ottaa väliaikaiseron Facebookista. Avioparit ottavat samanlaisia eroja. "Haluamme olla vähän aikaa itseksemme. Emme osaa olla erossa, emmekä yhdessä. Palaamme kuitenkin yhteen ja eroamme sen jälkeen lopullisesti. "

Minua alkoivat ärsyttää toisten päivitykset ja omani, jotka alkoivat muistuttaa niitä päivityksiä, joista en pitänyt.

Kun olin päivittänyt facebookiin "Kävin kahvilassa ja join kupin kahvia" kyttäsin puhelimestani montako tykkäystä tämä mielenkiintoinen päivitykseni sai. Kaivoin kävellessänikin puhelimen esille ja kurkistin sitä vaivihkaa. Vilkuilin puhelintani televisiota katsellessani, avasin facebookin heti herättyäni ja vilkaisin sitä viimeiseksi ennen nukkumaan menoa.

Kun poistin facebookin puhelimesta, se sanoi "Voit menettää poistamasi ohjeman sisällön", tein sen kuitenkin rohkeasti. Arvaan, etten menettänyt mitään, vaan voin jatkaa suhdettamme myöhemmin ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut, sillä Facebook rakastaa minua (ja rahojani) enemmän kuin minä sitä.

Olen lomalla. Kävin eilen kampaajalla ja jumpassa. Vilkuilin kirjastolla kirjaa KonMari, jossa opetetaan miten luovutaan tavaroista, jotka eivät tuo iloa ja miten paidat ja sukat viikataan oikeaoppisesti. Kirjan innoittamana ostin kulme lootaa, joihin aion viikata urheiluvaatteet, villapaidat ja sukat. Vain ne, jotka minua ilahduttavat.

Kannoin eilen vinttikomeroon keittiöremontin jäljiltä jääneet linoleumpalat, joita olin säilyttänyt sängyn alla. Heitin biojätteisiin kaktuksen, jonka kuoleman olen vihdoin hyväksynyt.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rohkea teko! En tykkää, enkä peukuta kuitenkaan.

Heidi kirjoitti...

Ei kovinkaan rohkea, sillä tämä on toistaiseksi määrittämättömän pituinen tauko vaan.

Aulisko kirjoitti...

Minulla oli useita surkuhupaisia vieroitusjaksoja ennen kuin pääsin eroon facesta.

Partapappa kirjoitti...

Erosin fb:stä jokunen aika sitten, en muista tarkkaan, mutta hyvää on tehnyt.

Jokin aika sitten lopetin kaikki pitämäni blogit. Kyllä heti tuli aikaa lukea kirjaa tai ulkoilla.

Somessa käyn enää lukemassa pariakymmentä blogia, entisten 200 sijaan.

Toivottavasti et nyt ajattele, että siellä kommentoi vaan se paskapappa. :)