maanantai 15. helmikuuta 2016

Kirje julkkikselle

Kirjoitusharjoitus:

Hyvä Aira Samulin,

Minä Rauha Surakka rohkenen lähestyä Teitä Etelä-Mänsälän koti- ja maatalousnaisten puolesta!

Me ihailemme Teitä kovin, kun olette niin iloinen vaikka vanha ja tyttärenne on sairas.

Meillä on tapana tehdä keväinen linja-autoretki johonkin merkittävään kohteeseen, kuten viime vuonna Tuurin kyläkauppaan. Oli virkistävä reissu!

Olemme lukeneet, että otatte vieraita vastaan Hyrsylänmutkassa ja että hintaan kuuluvat pullakahvit ruusukupeista. Saako alennusta jos on omat eväät?

Onko Hyrsy-kissa paikalla?

Mahtuuko rollaattori ovista? Onko kahvileipä laktoosia vai ilman?

Kymmenen meitä on tulossa. Yksi on terveyskeskuksen vuodeosastolla pissatulehduksen takia, mutta pääsee varmaan kotiin ennen huhtikuuta kun eivät siellä kauan pidä kun paikoista on pula.

Odotamme innolla hersyvän naurunne kuulemista. Hyvää syntymäpäivää (luimme Seiskasta) ja Jumalan siunausta.

Rauha Surakka
Mäntsälä

3 kommenttia:

Marjatta kirjoitti...

Hyvä Raili Surakka!

Ne ruusukupit ovat kyllä pieniä niinkuin semmoisten kuuluu ollakin ja santsikuppia ei tarvitse naukua.(Jotkut ovat yrittäneet!)
Voi olla etten ehdi kauaa teidän kanssanne tarinoida, koska viisi seuraavaa bussilastillista vierailijoita on jo tuossa kartanolla. Että katselkaa nyt vähän itseksenne. Niin ja voitte ostaa noita kortteja joissa on minun kuvani 5 euroa kpl ja virkistysenergiakapseleita 52 euroa satsi, löytyy kassan luota lisää jos myyntipöydältä sattuvat loppumaan.

Että heippa vaan!

AS

Heidi kirjoitti...

Rauha Surakka, ei Raili.
Kuulostaa siltä kuin olisi kokemusta tai tietoa asiasta.

Marjatta kirjoitti...

Juuh.sisäänpääsy 20 euroa. Jäi mainitsematta. Mut se ruusukuppikahvi kuului kyl siihen. Ettei vaan ollut hiukka vajaa sekin...