keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kosto

Olen ollut poissa Facebookista ikuisuuden, ainakin 48 tuntia. Poistin ohjelman iPadilta ja puhelimesta, mutta en kuitenkaan läppäristä. Jätin sen siihen hätätilanteiden varalta.

Loman kunniaksi istuin aamulla kahvilassa kirjoittamassa kahden kirjoittajaystävän kanssa. Join kahvia, tuijotin sohjoista jalkakäytävää ja kuuntelin viereisen pöydän englanniksi käytyä keskustelua imettämisestä ja avioerosta. Kirjoitin vähän.

Luin jostain naistenlehdestä Niina Revosta, joka on kirjoittanut kirjan Niina Revosta, jonka mies pettää kirjan Niina Repoa. Kaikki on tietysti täysin fiktiivistä. Kirjan Niina Repo kostaa miehelleen.

Eräs tuttavani puhkaisi puukolla vaimonsa autonrenkaat keskellä eroriitaa. Jos erotessani olisin tiennyt kaiken, mitä lopulta tulee tapahtumaan niin olisinko heittänyt entistä aviomiestäni koivuklapilla? Luultavasti olisin.

The Big Short on muuten mainio elokuva.

8 kommenttia:

Veela kirjoitti...

Minä ratkoin salaa pikkuhiljaa saumoja auki miehen lentopalloshortsien persuksista.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kostin pesemällä WC-pöntön miehen hammasharjalla.

Anonyymi kirjoitti...

Mää halusin lätätä kermakakun hänen naamaansa, siis halusin. Se oli kyllä suloinen näky ajatuksissani.

//Eija

Hoo Moilanen kirjoitti...

Toivottavasti se on joku muu kuin imettäjä, jolla on ero päällä.

Kerran tahmasin erehdyksessä ex-avopuolisoni takintaskun sisuksen suklaalla. Laitoin sinne rivin Maraboun maitosuklaata sillä mielellä, että hän työntää aamulla puoliunessa töihin kävellessään kädet taskuun ja ilahtuu yllätyksestä. Hän työnsikin kädet taskuun ehkä kuukauden päästä. Siihen aikaan olimme rakastuneita - toisiimme - ja kaikki oli hyvin. Sittemmin olimme liian kaverillisissa väleissä ja erosimme. Joitakin vuosia myöhemmin hän kuoli työtapaturmassa. Sen pituinen se.

Heidi kirjoitti...

Mielenkiintoisia tarinoita. Joskus oli muodissa (amerikkalainen?) kirja naisista, jotka kostivat miehilleen, se oli aikansa bestselleri ja kirjasta tehtiin elokuvakin, jonka nimeä en muista.

Heidi kirjoitti...

Nyt muistan "Hylättyjen vaimojen kerho", elokuvassa näyttelivät Goldie Hown, Diane Keaton, Bette Midler, Sarah Jessica Parker ja Maggie Smith. Huono elokuva.

Arttorius kirjoitti...

En ymmärrä kostomeininkiä sitten mitenkään.

Ensimmäinen puolisoni petti minua, mutta ei tullut silti mieleen turmella ihmisen omaisuutta tai muutenkaan "kostaa". Riitti, että kerroin että loppu nyt ja voi häipyä kamppeineen matkoihinsa.

Työkuvioissa on tullut nähtyä, että mies ei kestä jättämistä/avioeroa ja alkaa entistä naisystävää ahdistelemaan, häiriköimään tai pahimmissa tapauksissa väkivaltaiseksi/tappamaan. Naiset sitten rikkovat omaisuutta jne.

Heidi kirjoitti...

Yleensä ihmiset eivät puhu siitä, että ovat käyttäytyneet epäaikuismaisesti, kun toinen on pettänyt. Julkisuudessa ihmiset ovat eron jälkeen parhaita ystäviä.