sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Laulu lämmittää

Aina kun joku tekee pahan teon, surmaa mahdollisimman monta viatonta ihmistä, mietitään mistä julmuus johtuu. Haastatellaan naapureita, joiden mielestä tekijä on ollut hiljainen ja vähän eristäytynyt. Kaikki porraskäytäväni asukkaat voisi profiloida tuohon vähäpuheisten ryhmään. Uhrit ovat aina nuoria, kauniita ja lahjakkaita.

Tässä tapauksessa moni heistä oli pieni lapsi, joka tekee teosta erityisen raukkamaisen.

Olen käynyt Nizzassa, josta muistan parhaiten helteen, terassilla nautitun ihanan aterian ja roseviinin. Roseviini ei ole koskaan eikä missään muuallla maistunut hyvältä.

Vaihdan vähemmän sujuvasti aihetta roseviinin kautta. Kokeilimme U:n kanssa eilen roseviiniä Mustalahden satamassa odotellessamme Emma Salokoskea. Viini maistui käyneeltä marjamehulta.   Kiva keikka, jolta laulaja jäi neljän viikon kesälomalle. Miksi ihmeessä esitys alkoi vasta klo 23? Kymmeneltä haukottelin jo niin, että kitapurje näkyi. Tulivathan ne muusikot vihdoin. Jätimme viltit, joihin olimme viluissamme kääriytyneet ja kävelimme bändin eteen kuuntelemaan musiikkia.

Oli pimeää ja kylmää, mutta onneksi laulu sentään lämmitti.

2 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Sitä minäkin ajattelin, että miksi ihmeessä niiden keikkojen pitää alkaa vasta klo 23. Ensi viikolla siellä olisi Sami & Maarit oliko se torstaina ja Kaseva lauantaina. Ja klo 23. Damn. T. Eräs, joka menisi mieluusti jo yhdeksältä

Heidi kirjoitti...

Arkena klo 19 olisi hyvä.