keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Siivous-Pokemon

Pariskunta käveli kotikadullani arviolta 8-vuotiaan poikansa kanssa. "Isä, isä, oota täällä on Pokemon" poika huusi.

M lupasi lähteä kuljettamaan olohuoneen mattoni pesulaan. Matto on imenyt itseensä kymmeniä kissanoksennuksia, joita olen yrittänyt hinkata irti sen nukasta.

Imuroin maton huolellisesti. Alta paljastui pölyinen lattia, jonka imuroin myös. Samallahan imuroin koko asunnon. Pesin vessan altaan ja huomasin, että lattia oli likainen joten hinkkasin lattialaatat puhtaaksi. Pesin, mikä se kaivo lattiassa onkaan, sen ritilän. Kuurasin vessanpytyn. Puhdistin Kertun vessan ja vein roskat.

Minulla on hiki.

Jospa joku kehittäisi pelin, jossa näin laajamittaisesti siivonnut pelaaja voisi kaapata harvinaisen siivous-Pokemonin.

Yllä keinutuoli, jonka ostin hiljattain. Se oli heräteostos ja vaikka ei saisi ostaa mitään niin ostin kuitenkin.

Yritän hankkia lentoa Malagaan. Vaikka sähköpostiini tulee jatkuvasti mainoksia huippuedullisista lennoista, ei niitä oikeasti ole. Tai ehkä niitä on, mutta ne myydään heti. Mitä kauemmin lentojen ostoa pyörittelen, sitä kovemmaksi hinta kohoaa. Lentojen hinnanmuodostus on raivostuttavan sekavaa. Sinne minne et tahtoisi missään nimessä mennä, pääsisit melkein ilmaiseksi, mutta jos jonnekin oikein kiihkeästi halajat, niin sinua rangaistaan siitä. Ei sen puoleen, että haluaisin kovinkaan kiihkeästi eteläiseen Espanjaan.

Ei kommentteja: