tiistai 12. helmikuuta 2019

Toivon bonusta

Lääketieteen opiskelijat ovat kivoja. He haluavat tehdä toimenpiteitä, sillä he luulevat erilaisten temppujen olevan vaikeinta lääkärin työssä. Jokaisen opiskelijan taskusta löytyy violetti vihko, johon hän pyytää allekirjoituksen kunhan on viimein saanut tökättyä terävän neulan elävään ihmiseen.

Otin tänään yhden opiskelijayksilön seuraamaan työtäni. Tein sen mielelläni. Kohta minulle tyrkytettiin toista kirkasotsaista valkotakkista yksilöä vaikka vastaanottohuone alkoi jo tuntua liian täydeltä.  Opiskelija näytti säälittävältä reppanalta, jota ei oteta pesäpallojoukkueeseen, joten ajattelin, että meneehän kaksi siinä missä yksikin. Myöhemmin kuulin, että muut olivat kieltäytyneet hänestä erilaisin verukkein. Toivottavasti saan jonkun bonuksen.

Tänään sohjo oli jäätynyt polanteiksi, joiden yli täryyttäessä sisäelimet menivät epäjärjestykseen. Odotan jännityksellä mitä terveysongelmia tästä seuraa. Töihin polkiessani koin jotensakin puhdasta kiukkua. Miksi sitä sohjoa ei voitu eilen poistaa, kun sen olisi luullut olevan helppoa? Epäilen, että tämä kaikki tehdään nimenomaan minun kiusakseni.

4 kommenttia:

Bucky kirjoitti...

Toivottavasti saat bonuksen. Olen itse perehdyttänyt joskus kolmeakin henkilöä yhtäaikaa ja siinä kyllä käy työhuone ahtaaksi.

Uskaltauduin eilen vauvan kanssa ulos pitkästä aikaa. Kätevästi voi tukeutua vaunuihin jos ja kun meinaa liukastua. Jääsohjotärinä oli varmasti vaunuissa aikamoista, ajattelin lähetää vauvan terapialaskun aikanaan kaupungin maksettavaksi.

Merja kirjoitti...

Tapasin henkilön, jolla oli polviartroosi. Hämmästelin, että mitenkä nyt näin nuorella iällä, johon hlö vastasi olleensa vuosikaudet paljon seisomista vaativissa töissä muinaisella Finjetillä, joka tärisi kovasti kulkiessaan ja tuo tärinä aiheutti polvikulumat. Niin että varo vain nivelrikkoa polvissa, lonkissa ja etenkin välilevyjen rispaantumista selässä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Meidän endokrinologimme sanoi, että vanhuksilla on tutkittu tärinää ja se kuulemma parantaa luustontiheyttä.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Bucky: Ei käynyt kateeksi lastenvaunujen työntäjiä, kun maanantaina lykkäsivät vaunuja siinä sohjossa.