tiistai 1. helmikuuta 2011

LUONNONtuote

Nyt on taas se aika, jolloin kuuluu ryhdistäytyä. Aloitin tilanteeni alkukartoituksella. Laskin terveysportissa BMI:n. Tuloksena oli että olen sairaalloisen lihava. Huomasin myöhemmin, että olin unohtanut pilkun painostani. Painoni oli laskelmassani yli 600 kg.

Ajattelin aloittaa julkisen kunto/laihdutuskuurin. Aloitan sen kuitenkin vasta huomenna kun ensin mittaan aamuisen painoni, tänään havahduin mittausten tekoon vasta lounaan jälkeen.

Työpaikan kahvihuoneen pöydällä oli sulkaarasia, lakupussi sekä pullapitko. Kuin alkoholistin eteen iskettäisiin viinapullo. Pitänee tästä lähteä kohta Balettiopistoon. Opettaja on inhottavan laiha, hymyilevä ja kaunis. Hänen raajansa taipuvat sellaisiin epänormaaleihin asentoihin. Nimittäisin sitä nivelten yliliikkuvuudeksi hän kutsuu sitä lahjakkuudeksi. Minä en onneksi moisesta kärsi.

Heti tämän jälkeen sattui silmiini mainos tuotteesta nimeltään H.O.P.E. Lars-Ove Götanmaalta laihtui sillä 10 kg, ilman mitään vaivaa. Poistaa vartalossa olevaa rasvaa ja 28% ruoassa nautitusta rasvasta. Nyt 50% alennuksessa ja ihonhoitosarjan saa vielä kaupan päälle. Kyseessä on kaiken lisäksi LUONNONtuote.

2 kommenttia:

Matkareetta kirjoitti...

Ammatillisessa mielessä seuraan joskus syömishäiriöisten blogeja – Sofi Oksanen suositteli sitä joskus haastattelussaan. Älä sinä vain rupea kiloista tilittämään, lopetan blogisi seuraamisen! Niin on ikävää luettavaa.

Heidi kirjoitti...

Noudatan neuvoasi. En sitäpaitsi viitsi ryhtyä moiseen.