maanantai 31. tammikuuta 2011

MatkailuIsäni täytti viime kesänä 80 vuotta. Kun tuhkapilvi kulkeutui taivaalle vanhempani olivat Kreetalla. He palasivat kotiin lentäen ensin Tukholmaan, Helsinkiin he seilasivat laivalla. Heille osoitetussa hytissä tupakoitiin, niinpä he torkkuivat yön laivan baarin penkeillä.

Nyt he ovat sitten Egyptissä. Siskoni ovat soittaneet heille. Isäni sairastui matkalla ripuliin ja oli tiputuksessa, pari päivää myöhemmin vanhempani kehuivat jo tehneensä kahden tunnin kävelylenkin ja voin vakuuttaa, että tahti on vaativa nuoremmallekin. Tänään he olivat menossa retkelle autiomaahan. Osa porukasta makaa hotellissa täysissä pukeissa valmiina evakuointiin ja nämä siis suunnittelevat retkeä.

Eräs potilas kertoi kissastaan, jolla on diabetes. Insuliinia on pistettävä kaksi kertaa päivässä. Kas kun ei ole monipistoshoitoa. Pitkävaikutteinen insuliini ja ateriainsuliinit. Hiilihydraattimäärien arviointi voisi olla haastavaa. Ainakin minun kissani toisinaan syö ja toisinaan sitten taas ei.

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Olen löytänyt netistä kuvan, jossa kissa on dialyysissä, eikä se jätä minua rauhaan.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Ally McBealissa lemmikkisammakko oli piuhoissa teho-osastolla.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Oli pakko googlettaa, käytetään sekä hemo- että peritoneaalidialyysia.

Kaisa kirjoitti...

Voi meitä, voi meitä ihmisiä, parempaan emme taida pystyä.

Aikku kirjoitti...

Olisiko eläimelle on armollisempaa lopettaa sen elämä yhdellä piikillä kuin piikittää joka päivä?

Nimetön kirjoitti...

Kissojen diabetes käyttäytyy kuten ihmisillä kakkostyyppi. Saattaa siis hyvinkin olla, että hetken hoitojen jälkeen kissa pärjää pelkällä ruokavaliolla. Kannattais lukee niitä muonien tuoteselosteita ENNEN sitä diabetesta, olis kannattanu minunkin.