tiistai 12. kesäkuuta 2012

FB-kommunikaatio


V väittelee perjantaina. Väitöskirja on ensimmäinen näkemäni, jossa kiitellään FB-ystäviä ja heidän tukeaan. Kävimme V:n kanssa kongressissa seuraavanlaista FB-keskustelua (kongressikeskuksessa vallitsi ilmainen langaton nettiautuus).

H: Mikä sali? (klo 14.30)
H: Kuuntelen XXXXX syndroomaa. Sali 6.2B (klo 14.41)
V: Sama paikka edessä keskellä rivi 8 (klo 14.52)
H: Luennoitsijasta oik. 3. rivi. (klo 15.10)
V: Oo sä oot vielä kunnollisempi. Nähdään tän jälkeen.Jos meinaan hyytyä, häivyn etuajassa, minkä tulen raportoimaan täällä. (klo 15.20)
V: Nyt hiipuu keskittyminen. Pakko nää on kuitenkin jostain lukee, jos tarve tulee. Häivyn kohta, jos et tule niin nähdään jossain. (klo 15.33)
H: Hyydyttää, mutta en taida kehdata lähteä, kun istun näin edessä. Vai kehtaisiko? Luennoitsija ei ole kovin innostava. (klo 15.37)
V: Nyt mennään, odotan sua tossa ulkopuolella. (klo 15.39)
 (Kuivaakin kuivempi luento jostain vasta-aineista, joita tuskin edes sairaalassamme saa tutkittua)

Väittelijälle annetaan lahjoja. Siinä juhlahumussa ei tullut niitä kovin tarkkaan syynättyä. Seuraavana aamuna huomasin omistavani laatikollisen tavaraa, jonka alkuperä oli minulle epäselvä. Löysin mm. lasipurkillisen jotain kuivia ruskeita möykkyjä, joiden arvelin olevan sieniä, tarkempaa lajinmääritystä en osannut tehdä. Kirjahyllyä tyhjentäessäni tuossa pari viikkoa sitten, löysin jonkilaisen pattereilla toimivan hoitolaitteen, johon kuuluivat elektrodit ja virtalähde. Tyttäreni liimasi rohkeasti elektrodit käsivarren iholle ja väänsi virtanappulaa, tuntui kuulemma inhottavalle. Kun virtaa vielä lisättiin namikoista alkoi käsi liikahdella kouristuksenomaisesti.

Lahjat ja kortit kannattaa pitää yhteydessä toisiinsa, muuten ei ole hajuakaan lahjan antajasta, eikä välillä edes lahjan käyttötarkoituksesta.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ehkä se sähkö oli meinattu genitaali-alueille.............

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Hieman epäilen. Oli ostettu tunnetusta terveystarvikeliikkeestä.

meritähti kirjoitti...

Laitat ne sähkölätkät esim. hartioille niin se on jonkinlaista "syvähierontaa":) Meillä oli kans joskus käytössä kun miehellä oli hartiakipuja.

Unknown kirjoitti...

AAAAAAAAAAAA, no on mulla toi lihaksien rentouttamislaite, oikeen hyvin toimiva... ;D