perjantai 15. kesäkuuta 2012

Väittely

V väitteli tänään. Homma sujui oikein elegantisti, tosin custos oli unohtanut oman kirjansa työhuoneeseensa, joten odottelimme hetken, kun hän kävi sen noutamassa. Väitös tapahtui englanniksi eikä custos meinannut ensin löytää muistilappusistaan oikeita lauseita. Tilaisuus kesti kaksi ja puoli tuntia ja aloin jo huolestua, ehdinkö ollenkaan kakkukahveille. Onneksi ehdin. Väittelijän lapset istuivat salissa tyynen oloisina, myöhemmin huomasin, että he lukivat kirjaa. Nuoremalla näytti olevan meneillään Kirsti Ellilän  Eksyneet näkevät unia.

Kävin kampaajalla hankkimassa iltakampauksen. Kampaaja kielsi minulta sohvalla makaamisen. Takatukka menee piloille. Töytyy ottaa nokoset istuma-asennossa.

Minulla alkoi taas viikon loma. En aio matkustaa mihinkään. Hillittömiin lomasuunnitelmiini kuuluu pyöräily Ikeaan katsomaan petauspatjaa (jos viitsin vaivautua). Saa nähdä ratkeanko syömään lihapulla-annoksen ja ostamaan lautasliinoja. Hankin edellisen paketin muutama vuosi sitten ja nyt ne alkavat loppua. Riittoisuutta on lisännyt liinasten ankea ulkonäkö. Juhannuksena pääsen ystävien mökille ihan Tampereen liepeille. Jos lomalla paistaa aurinko, niin nautin siitä ja jos sataa niin aina parempi. Ei tarvitse edes mennä ulos. Laitoin FB päivitykseeni olevani väsynyt. S kommentoi karusti: pvk, TSH, T4V, Ca, HBA1C, korsol.

Ei kommentteja: