perjantai 29. kesäkuuta 2012

Terassi

Alahuulestani leikattiin tänään suupolilla mukocele. Hammaslääkäri (erikoistuva luki reseptissä) esitteli jälkeenpäin ylpeänä nesteessä killuvaa lihakappaletta, joka näytti sievältä punaiselta helmeltä.Huulen sisäpinnalla on kolme ommelta, joihin kieli hakeutuu jatkuvasti. Saan syödä vain pehmeää ja  kylmää ravintoa, joten ostin paljon jäätelöä. Ahdoin jäätelöä huuli puuduksissa ja sitä valui puutuneesta suupielestä ulos saman verran kun mätin sitä toisesta sisään. Piti vaihtaa paita, niin pahasti se tuhraantui rinnuksista. Nyt leikkaushaavaa kirveltää vaikka lääkitsin itseäni ohjeiden mukaisesti (Panadol 1g ja Burana 600 mg), lääkitystä pitää jatkaa pari päivää kolme kertaa vuorokaudessa.

Aamulehdessä kirjoitettiin, että Tampereen kaupunki vaatii terassikalusteiden siistimistä. Hyvänä esmerkkinä käytettiin Teerenpelin terassin synkeitä huonekaluja. Ei Tampereesta mitään Pariisia saada, vaikka kaikki terassikalut ostettaisiin Vepsäläiseltä. Kun katsoin Ale-pubin terassia aamulla yhdeksän jälkeen niin päädyin siihen, että kalusteiden sijaan tulisi vaihtaa asiakkaat. Berliinissä terasseilla saattoi olla eriparia olevia sympaattisia vanhoja huonekaluja, tyynyjä ja värikkäitä vilttejä. Näytti kotoisalta, en tosin tiedä miten Ale-pubin porukka istuisi niihin.

Minulla on uusi kirjahylly, jota Kerttu käy naukumassa. Se ei enää voi viettää aikaansa hyllyllä ja kurkistella minua kirjojen takaa, sillä hyllykössä on lasiovet.

2 kommenttia:

Stadin Friidu kirjoitti...

Huulelle nopeaa paranemista ja onnea uudelle kirjahyllylle.

Nimetön kirjoitti...

Tule Turkuun! Jokirannassa on "terasseja" siis kahvilat ovat levittäneet pöytiä ja tuoleja ulos. Jopa kaikkien iki-inhokit, vihreät muovituolit tuntuvat oivallisilta kun seura ja tarjoilu ovat kohdallaan siis hyvää kahvia, kanelipullia ja pehmistä. Ja oikeasti, kyse on asiakkaista. Turun lähiöissä on näitä karsinoita joita ei kalliillakaan saada siisteiksi niin pitkään kun asiakkaita on vain keskioluelle.