tiistai 21. heinäkuuta 2015

Jalkani ovat viimein päässeet radioon!

Viime kesänä poljin töistä Rauhaniemeen, loikoilin puiden varjossa ja luin romaania, söin keittomakkaran ja uin. Nyt on saanut olla tyytyväinen jos on ehtinyt kotiin ilman, että kastuu alusvaatteita myöten.

Tänään kävin kotimatkalla uimarannan sijaan Finlayson art arealla (miksi moinen nimi?). Museotiloissa toimi aiemmin TR1 taidehalli, jonka tiloja kaupunki nykyään vuokraa. Ilmeisesti Finlayson sponsoroi näyttelyä, sillä yhdessä huoneessa roikkui firman kankaita.

Näyttely oli sinänsä raikas. Esillä oli Osmo Rauhalan, Kaarina (Takki)-Kaikkosen, Kari Cavenin, Kaisu Koiviston ja Richard Humannin töitä. Näyttelyn takaoven kautta katsoja ohjattiin galleria Himmelblauhun, joka täyttää 25 vuotta. Nyt on todella vaivatonta suorittaa kesän nykytaidevelvollisuus. Eikä maksa mitään!

Olen pahoillani, etten ehdi kirjoittaa kovin pitkästi, sillä minun piti katsoa "Huvila ja huussi" ja juuri nyt tulee  suosikkini "Jutta ja huikeat häädietit".Viimeksi mainitun ohjelman jälkeen suunnittelee menevänsä Pyynikin uimarannalle heittelemään kahvakuulaa. Ohjelmassa sitä oikeasti paiskottiin rantahietikolle eikä pelkästään heiluteltu laajoissa vaarallisissa kaarissa. Ennen heittoa on  tarkistettava, ettei osu metallimöntillä jonkun kanssaihmisen päähän. Häät vaativat ihmiseltä suurta itsekuria, litroittain rahkaa ja kahvakuulan heiluttelua.

Ei kommentteja: