tiistai 14. heinäkuuta 2015

Reipas lenkkeilijä

Olin päättänyt mennä Koulukadun kentälle jumppaan, mutta en kuitenkaan mennyt. Lämmitin mikrossa  lauantaina valmistamaani ruokaa, söin sen ja asetuin sohvalle odottamaan hetkeä, jolloin en enää ehtisi jumppaan. Jumppa alkoi kuudelta ja viittä yli kuusi avasin silmäni ja totesin "En ehtinyt jumpaan". Lähdin kuitenkin lenkille. Tuntui kuin olisi kammennut puiston penkille sammunutta sekakäyttäjää ylös, mutta onnistuin kuitenkin.

Kävelin, juoksin hieman, välillä pysähdyin haistelemaan kaunista iltaa. Tein viisi vatsaliikettä Pyynikin voimistelurakennelmassa ja roikuin kaksi sekuntia tangossa, jossa kuuluisi vetää leukaa. Pyynikin ympäri kiertää lenkki, jota olen kulkenut kyllästymiseen asti, niinpä poikkesin polulle ja huomasin miten kulunutta luonto on. Polut kulkevat tiheästi ja risteävät toisiaan ilman mitään logiikkaa.

Kotimatkalla kuljin parin kampaamon ohi. Liikehuoneistojen ikkunoita koristavat ruukkukasvit. Olen joskus miettinyt, saisivatko kampaajat enemmän asiakkaita jos riipisivät kiinanruusuista, kliivioista ja anopinkielistä kuolleet lehdet.


Ei kommentteja: