lauantai 9. tammikuuta 2016

Lintujen tarkkailua

Olen kyllästynyt nimitykseen aikuinen nainen. Aikuisen naisen uimapuku, farkut, naamatökötti, urheiluhousut (ostin viimeksi mainitut tänään, ne olivat miesten housut, joista kuulemma nimenomaan aikuiset naiset pitävät).

Minä olen kuitenkin pieni, avuton, epävarma enkä ollenkaan aikuinen. En osaa laittaa pyörän ketjuja paikoilleen.

Sanovatko myyjät miehille "Tässä on teille suosittu aikuisen miehen farkkumalli!" tai "Tämä voide sopii aikuisen miehen iholle"?

Istuin kahvilassa ja viereisessä pöydässä istui nuori mies ja nainen. Nainen paasasi puoli tuntia siitä mitä kaverille saa sanoa ja onko siitä lupa laittaa välit poikki. Mies ei saanut sanottua mitään mihinkään väliin, sillä nainen osasi puhua sekä ulos- että sisäänhengityksellä, jonka olen kuullut olevan suomalainen taito. Mietin, miksi mies viitsi kuunnella kunnes oivalsin, että miehellä saattoi olla jonkinlainen mahdollisuus päästä nuoren naisen kanssa sänkyyn.

Kuulostaako katkeralta? Sitä tämä ei ole ollenkaan. Ei aikuinen nainen ole sitä! Tämä on vähän kuin lintujen tarkkailua. Ei kai kukaan lintuja kadehdi. Tai olisihan se kiva jos olisi siivet. 

4 kommenttia:

ketjukolaaja kirjoitti...

Minua ainakin harmittaa, kun linnut käyvät nokkimassa pesätarpeita meidän ullakon vuorivilloista. Niitä villan rippeitä on sitten maassa varsinkin ulko-oven edustalla. Kerran näin kun harakka lensi ulos sieltä ullakolta juuri ulko-oven kohdalta. Nyttemmin ovat myös oravat alkaneet siellä ravaamaan.

Kyllä miehilläkin kädet kuivuvat näin pakkasilla, pitää käyttää käsirasvaa. Vaimolle ostin jotain Emännän käsirasvaa joskus, taisi olla myös Isännälle vastaavaa saatavilla. Ehkä pitää ostaa itsellekin.

Timo Lampi ☺ kirjoitti...

Harva mies viihtyy vaatekaupassa niin kauaa että myyjä ehtii sanoa muutakin kuin laskun loppusumman, itse käyn hyvin pikaisesti tehtaanmyymälässä ostoksilla, koska siellä asiakkaan annetaan olla rauhassa se vartti minkä kestää ostaa seuraavan vuoden vaatetarpeet.

Taas vetoan välimatkaan, muuten olisin rientänyt jo eilen apuun ja laittanut ketjut hetkessä paikoilleen. ;D

Tämä pitää laittaa harkintaan, josko tulisi ja kuuntelisi Heidin paasaamista vaikka tunnin. :D

Kiitos iloisesta mielestä!

Nimetön kirjoitti...

Sen mitä naisia tunnen, niin kyse ei ollut lainkaan punkkaan pääsystä vaan siitä ettei nuorella miehellä ollut muuta mahdollisuutta kuin istua turpa kiinni ja kuunnella mitä tällä jumalaisella, nuorella mutta jo aikuisen ikään ehtineellä naisella oli sanottavanaan ;)

Nimetön kirjoitti...

Aikuinen nainen on ihan yhtä paha kuin "nuorekas". Siinä on aina takana se, että olet jo niin vanha, että sinun oletetaan haluavan näyttää/kuulostaa/tuntua nuoremmalta kuin olet. Ellet halua, sinussa on jotain epäilyttävää...