perjantai 27. syyskuuta 2019

Arvostan tylsyyttä

Huoltomies kävi ja Kerttu heittäytyi heti rapsutettavaksi. Mies sanoi "Se tykkää minusta", johon minä lakonisesti "Se tykkää kaikista".

Kissan unikoulussa on havaittavissa pientä takapakkia, viime yönä Kerttu piti taas meteliä ja raapi tassut maitohapoilla makuuhuoneen ovea.

Siskoni suositteli HBO:n sarjaa Togetherness, joten katsoin sitä eilen tuntikausia (vaikka minähän en televisiota katso, enkä katsokaan, padilta katsoin). Sarja on viihdyttävä, ystävyys ja perhe-elämä on lämminhenkistä ja ongelmat sopivan kokoisia. Sarjan henkilöt ovat sympaattisella tavalla vähän reppanoita.  Kaikkien elämästä on leikattu tylsät osuudet pois. Arvostan tylsyyttä, silloin kun sellainen jakso sattuu kohdalle niin siitä kannattaa nauttia täysillä.

Aamun vesijumpassa toiset jumppaajat toivottivat minulle hyvää huomenta, sillä nyt on ylitetty se vaadittava puolen vuoden varoaika, jonka jälkeen voi vierasta ihmistä tervehtiä. Tämän tasoinen tuttavuus on vähän kuin viini, jonka käymistä pitää odottaa.  Kerttu ei näistä säännöistä piittaa vaan on heti kaikkien kanssa ylintä ystävää.

Ei kommentteja: