tiistai 11. joulukuuta 2012

Hieman pihalla

Olen lukenut Petri Tammisen kirjaa "Mitä onni on?". Pidän Petri Tammisesta. En minä häntä tunne, mutta pidän hänen kirjoistaan. Kannattaa sairastaa flunssaa, jotta voi maata sohvalla ja lukea Petri Tammista. Petri Tammisen kirjat ovat flunssakirjallisuutta, niitä lukiessa voi huoletta välillä niistää nenää.

Petri Tamminen toteaa, että nykyään on paljon helpompi pettää puolisoaan kuin aiemmin. Ennen täytyi sateessa lähteä iltakävelylle, kurkkia ihastuksen kohteen ikkunoita ja soitella puhelinkopeista. Nyt voi laittaa lasten iltatoimien välissä tekstareita tai työjuttujen varjolla lähetellä iltamyöhällä sähköpostia.

Flunssani on sellaisessa suvantovaiheessa, että se joko paranee tai etenee keuhkokuumeksi.

Huomenna on sen yhdistyksen puhelinkokous, jonka puheenjohtaja minusta ensi vuonna tulee. En löydä kokoukseen tarvittavaa materiaalia mistään. Olen kotona perannut kaikki paperipinot. Kasoja on neljä: yksi (matalin) lojuu  keittiön pöydällä, toinen lehtitelineessä, kolmas korissa, jonne kerään jätepaperia ja neljäs kasvaa korkeutta makuuhuoneen lipaston päällä. Paperi kertyy epästabiileiksi rakennelmiksi, jotka kasvavat, kunnes eri paksuinen ja kokoinen materiaali ei enää pysy kasassa vaan pino sortuu. Sain paniikinomaisessa etsinnässäni hävitettyä huomattavan osan kasoista, jotka koostuvat muistikirjoista, lehdistä, joiden lukemista suunnittelen, artikkeleista ja tulostetuista kaunokirjallisista yritelmistä. En löytänyt kirjekuorta. Kokousstrategiani on olla hiljaa ja toivoa, ettei kukaan ei huomaa, että olen hieman pihalla.

4 kommenttia:

AuvoT kirjoitti...

Eikö ne sitten ole lähettäneet materiaalia sähköpostissa? Sieltä voisi tulostaa uuden jos omistaa tulostimen.

Unknown kirjoitti...

Mä laitan kaiken mikä 'pitää rauhassa ja ajatuksella lukea' kaappiin, ylimmälle hyllylle. Sielä sortumavaara on pienempi. Eilen kävin pinon läpi ja lähes kaikki pääty pinoo, 'pitää rauhassa ja ajatuksella lukea'. ;)

Ehkä sun tarttis kohta mennä lääkärii. Keuhkokuume ei kuulemma oo ovin mukava, kerto aikoinaa yks ex työkaveri.

Ei ne siellä kokouksessa mitää huomaa, jos pihalla oot. Kähiset vaa jotain ja valitat ettei tuu puhetta ku on kurkku kipee, jos sattuvat sulta jotain kysymää. Muuten on hyvä vaan nyökytellä ja huokailla.

Toipumista sulle sinne!!

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kirjekuori löytyi! Suurin osa materiaalista tuli sähköpostissa.

Anonyymi kirjoitti...

Pidän myös Tammisesta. En vain ole vielä päättänyt, mikä on SE juttu, joka teksteissään viehättää. Joka tapauksessa, parasta häneltä ovat mielestäni esseet ja ihmettelen kovasti, minkä ihmeen tähden hän nykyään kirjoittaa romaaneja kun voisi jatkaa esseiden taitajana?