keskiviikko 12. joulukuuta 2012

My name is Bond

Piti kirjoittaa jostain aivan muusta, mutta pakko kirjoittaa lyhyesti James Bondista. Uusi Skyfall palautti mieleen lapsuuden Bond -kokemukset. Yleensä pidän elokuvista, joissa juodaan kahvia ja poltetaan tupakkaa. Silti Skyfallin alun takaa-ajo oli loistava. Daniel Graig on Bondina naisen toiveuni: miehekäs, karski, herkkä, tunteellinen ja ritarillinen. Ei sellaista kukaan oikeasti kestäisi, mutta on se silti ihana. Ja bonuksena miehelle on kirjoitettu muutamia repliikkejä, joiden kuivaa huumoria maistelee pitkään. Siinä unohtui puhelinkokous ja muu jonniinjoutava. Tässä ei käyty läpi esityslistaa kohta kohdalta vaan käytössä olivat harmaata työdectä järeämmät aseet. Nyt lopetan, ennenkuin nolaan itseni lopullisesti.

Olen mahdollisesti vähän erikoinen. Pukukopilla suihkutin nuhaiseen nenääni Nasolinia. Apulaisosastonhoitaja tuli ovesta ja sanoin hänelle "kokaiinia". "Kohta nenä tippuu" lisäsin vielä varmuudeksi perään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lääkärin ei sovi olla kovin humoristinen, niin kuin ei opettajankaan. Työterveyslääkäri lohkaisi jotain työkykylausuntoa allekirjoitettaessa:"Jos ei kovin paljon valehdeltu!" Otin sen huumorina, mutta mieleen jäi epäilys, että havaitsiko lääkäri jotain sairauden merkkejä, josta en ole itse tietoinen. Nyt diagnosoin itselläni tietysti vainoharhaisuuden keittiöpsykologiana. Työtovereiden kesken pitäisi kyllä huumoria löytyä! Ei sen puoleen, lääkäreillä on paljon päihdeongelmia. Mutta, mutta, uljasta päivää itse kullekin, jouluruokaa ja -lahja(!) työnantajan puolesta tänään.

t. Minna

AuvoT kirjoitti...

Oliko se se sama apulaisosastonhoitaja joka oli töissä pomon kanssa vapaapäivänä?

Eihän pomosi kohta passita sinua huumetestiin? Kun kerran olette jo valmiiksi sairaalassa niin sehän käy kätevästi. Sanot siellä sitten että sarkasmia...

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Potilaille ei moista "huumoria" kannata tarjoilla. Apulaisosatonhoitaja oli töissä yhtä aikaa pomon kanssa, ei muuten pomon kanssa.

Unknown kirjoitti...

Voi perse, olipas mainio kommentti nasoliinista. :D

Ana kirjoitti...

Varsin loistava leffa btw. Se eka takaa-ajo oli suunnittelun juhlaa. Melkein unohdin hengittää!

Puskissa kirjoitti...

Hauska Nasolin-hetki :) Itse en voi sitäkään käyttää..

Bond on ihana ja Danielin korvat jumalaiset. (en myönnä mitään)