sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kerttu kirjoittaa

Kunnioitettu emäntä,

Sinusta on tullut laiska. Ennen hyppäsit sängystä pyhäpäivinäkin seitsemän aikaan naapureita häiriköimään. Nyt saan kynnet verillä raapia oveasi ja käännät vain kylkeäsi. Kun vihdoin avasit oven ja pääsin nuolemaan hiuksiasi (uusi hiuslakkasi maistuu pikantin kirpeälle, ihan kivaa noin tarjouslakaksi), niin avasit puhelimen. Se on mielestäni epäkohteliasta, jopa loukkaavaa. Soititko jonkun kiireisen puhelun? Et suinkaan. Katsoit puhelimeltasi jonkun televisiosarjan, joka ei edes ole tarkoitettu ikäisillesi naisille.

Sen verran sarjan sanailua kuuntelin (kuvaa en nähnyt, sillä pidit puhelinta itsekkääseen tapaasi oman nenäsi edessä minusta piittaamatta). Yksi sarjan nuorista päähenkilöistä sanoi jotain tähän tapaan: kommunikaation alin aste on FB, seuraavaksi tulevat tekstarit ja ylimpänä siintävät puhelut. Fyysiset tapaamiset ovat jo täysin poissa muodista.

Laita radio kiinni, en pidä virsien veisuusta. Alkaa omatunto soimata.

Katselin tänään vanhoja kuviasi: kyllä sinä olet lihonut ja rupsahtanut sitten seitsemänkymmenluvun. Jospa nyt reippasti vähän jumppaisit ja sitten lähtisit lenkille (ei munkkikahveille)! Hanki personal trainer, sellaisen kaikki nykyään palkkaavat, vaikka joku fitness-malli, jonka jokainen lihas erottuu öljytyn solariumissa kärvennetyn ihon alta. Voit jättää illalliset ja täyteläiset punaviinit. Nostat vaan rautaa tutisevin käsin ja päälle hörpit muovipullosta proteinijuomaa.

Lopuksi vielä yksi neuvo: tilaa aika plastiikkakirurgille.

Ystävällisesti,

Kerttu

6 kommenttia:

Hoo Moilanen kirjoitti...

Kerttu-hyvä, huomaathan myös sen, miten paljon emäntäsi on kerännyt elämänkokemusta sitten 70-luvun.

Unknown kirjoitti...

Arvois Kerttu.
Kun elämänkokemusta kertyy, kertyy myös kiloja, niistä ei pidä piitata. Kunhan mahtuu ovista kulkemaan.

Terveisin: Pekka,1½v, leikattu kolli, 7½ kiloa. :)

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Minusta on vaan hullua, että silloin kun olin nuori, hyvin hoikka ja kaunis, niin pidin itseäni rumana ja lihavana.

Anonyymi kirjoitti...

Minä pidänkin nykyisin palopuheita nuorille naisille, että näiden pitää NAUTTIA nyt ulkonäöstään eikä surra jotain virhettä - tulevaisuudessa he joka tapauksessa ovat rumempia.

Unknown kirjoitti...

Heidi, sähän olet kaunis.

Heidi Mäkinen kirjoitti...

Kiitos. Olet niin kannustava.