tiistai 26. toukokuuta 2015

Autoajelu

Voitelin itseni suihkun jälkeen Thaimaasta ostamallani kookosöljyllä. Nyt haisen Pina Coladalta. Jos tekisin rikoksen ja poliisi yrittäisi vangita minut, luiskahtaisin heidän käsistään kuin kookosdrinkiltä löyhkäävä ankerias.

Tein tänäänkin esitystä (tai oikeastaan kahta), jotka ovat minustakin tylsiä. Etsin kuvitusta googlesta haulla "sleeping in classroom". Ehkä minä tarvitsen näitä esityksiä päivittääkseni itseni yhdeksän kuukauden lääketieteettömän ajan jälkeen.

Muistelen aikoja, jolloin lähdettiin autoajelulle, ihan huvin vuoksi. Ajeltiin sopiva kiekka, ei kovin pitkkää, sillä kului bensaa. Käytiin Espoossa ja palattiin kotiin Etelä-Haagaan. Meillä oli sininen Anglia-merkkinen auto. Sen jälkeen ostettiin käytetty Volvo Amazon, jonka takapenkillä ei ollut turvavöitä. Mitäs niistä, sillä siellähän istuivat lapset. Me tappelimme keskipaikasta, jossa saattoi seistä ja tunkea päänsä penkkien välistä kohti etuikkunaa ja tuijottaa tietä. Ei tullut niin paha olo. Kuitenkin piti välillä pysähtyä kun sisko oksensi. Tehtiin pitkiä matkoja (vaikka kului bensaa) ajettiin Etelä-Haagasta Pohjois-Norjaan ja nukuttiin teltassa. Olisin mielelläni pysynyt Etelä-Haagassa. Syötiin eväitä ja äiti keitti spagettia kaasukeittimellä. Ei aterioitu ravintoloissa.

Tässäpä tämä tältä illalta. Huomenna mahdollisesti lisää, jos jaksan nostaa läppärin syliin ja asetella sormet näppäimille.

3 kommenttia:

-a kirjoitti...

Onko sulla tapana tehdä rikoksia nakuna? Vai paljonko lotrasit sitä rasvaa :)

Veela kirjoitti...

Minäkin muistan ajan takapenkillä ilman turvavöitä. Meillä taisteltiin sivupaikoista, minä pienimpänä jouduin yleensä keskelle. Tiet olivat meillä päin erittäin mutkaisia ja isä ajoi lujaa, jolloin keskipaikalla heittelehti edestakaisin holtittomasti. Sivuilla olevat sisarukset pitelivät kiinni ikkunoiden yläpuolilla olevista kahvoista.

Heidi kirjoitti...

Tulee mieleen laulu "on turvakahva turva vahva aivan" tai oliko sellaista laulua?

-a en tee kovinkaan paljon rikoksia ja teen nekin aina vaatetettuna. Kookosöljy on sumutinpullossa, joka on mennyt tukkoon, joten minun on pakko kiertää korkki auki ja kaataa sieltä öljyä ja liikaahan sitä tulee tietysti.