perjantai 15. toukokuuta 2015

Luokkakokous

Kärsin lievästä työhönpaluuahdistuksesta. Altistin itseni työpaikkailmalle toissapäivänä, jolloin minulle kehkeytyi kutinaa, nenän tukkoisuutta, vatsanväänteitä, huimausta, hallusinaatioita, kasvojen punoitusta, hartiapakotusta, lämmönnousua (mitaten ei kuitenkaan kuumetta) ja päänsärkyä.

Yritin perehtyä uudistettuun potilastietojärjestelmään ja huomasin, ettei siitä ole vieläkään tullut ihanaa. Uudessa systeemissä tekstit on pakotettu valmiiden otsikoiden alle, joka periaatteessa on ihan hyvä, mutta otsikot ovat mielestäni osittain vääriä ja väärässä järjestyksessä. Olen aina inhonnut otsikoimattomia pitkiä potilaskertomustekstejä.  Jotkut kollegat eivät tiedä, että tekstin voi jakaa kappaleisiin.

Teen lähtöä Kuopioon, eikä minulla ole mitään päällepantavaa. Huomenna on luokkakokous, johon on ilmoittautunut 12 luokkakaverusta lukioajalta (meitä oli 20). Keräsin mukaani vanhoja valokuvia. Albumeja selaillessani huomasin, että onhan elämäni ollut lopulta hyvä. Valokuvat ovat positiivisia dokumentteja, sillä niitä otetaan silloin kun on mukavaa, eikä raastavia riitoja ole tapana ikuistaa.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Voi, voi, ompa pahat oireet. Viikossa jo helpottaa, tai sitten ei.

Mukavaa päivänjatkoo sulle sinne. :D